Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za diplomu:

ČESTITKA ZA DIPLOMU
Nitko nikada nije postigao nesto zaista veliko, a da se nije izlozio riziku. Čestitam ti na uspjehu, na silnom trudu i volji koje si ulozio u to...

Tko zeli nesto naučiti, naći će način; tko ne zeli, naći će izliku.

Spavao sam i sanjao da je zivot radost. Probudio sam se i otkrio da je zivot sluzenje. Dao sam se na sluzenje i spoznao da je sluzenje radost.

Nemoj se bojati budućnosti, jer kada dodje vodit će te isti onaj zdravi razum kao i do sada.

Čestitam ti na uspjesnom zavrsetku obrazovanja, nadam se da ćes svaki korak u zivotu rijesiti bas kao i svoj studij, strpljivo i temeljito naravno sa pozitivnim rezultatom.

Svom najboljem prijatelju zelio bih čestitati zavrsetak studija i povratak u realnost, te prijavljivanje na burzu rada.

Kad jednom izgubis kompas, svoje zamisljene puteve, kurseve kroz nevrijeme sjeti se kako si nekad pobjedio na ispitu znanja. Nek ti diploma bude dokaz da u zivotu sto god zamislis mozes i napraviti.

Nadam se da ćes i ostatak zivota ostati uporan kao sto si i dosad bio, i da ce svaki problem biti rijesen kao sto su i dosadasnji problemi bili rijeseni...

Svim kolegicama i kolegama koji su danas imali promociju čestitamo na njihovoj diplomi! Onima koji nastavljaju diplomski studij zelimo uspjesno studiranje, a ostalima uspjesnu karijeru!

Draga, Presretni smo sto si diplomirala-o, pa tako i Ti postala-o akademski gradjanin zemlje ove. Ubrzo će i Tvoja mala kap tkati ovaj nas zajednički slap pa da nam svima bude bolje. Moglo je to i kolegijalnije sa strane Tvojih profesora. Zaboravili su oni kako drhti i strepi studentstko srce na ispitu. A drhtalo je i njihovo, samo sada neće priznati. Ti to nemoj nikada zaboraviti. Jer, na koje god radno mjesto dodjes, i na koju god stolicu sjednes, i pred Tvojim vratima će drhtati ljudska srca. Stoga, kad pokuca Čovjek na Tvoja vrata, pogledaj u njega ; pozdravi ga; i posjedni ga. Da mu se smiri ljudsko srce u njemu.A, od prednjeg ionako ne puca i ne tamni diploma koju si upravo stekla-kao.I tu nek Tvoja dobrota stane. Da se ne pretvori u nepravdu. Jer, na stolici na kojoj budes sjedila-o, morat ćes misliti o pravdi i dobrobiti svih ljudi.Sigurni smo da ćes htjeti, znati i moći dobro povući prednje granice. Čestitamo Ti i zelimo svako dobro u zivotu !
Untitled Document

Untitled Document