Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za Novu Godinu:

ČESTITKE ZA NOVU GODINU - Najljepše čestitke za Novu Godinu
Ako u zivotu zaista postoji sreca i u njoj utkano sve ono sto zivot cini lepsim, onda su moje iskrene zelje da te da sreca prati u Novoj godini...

Na vas konto br. 2012 uplaceno je 365 dana srece, 52 sedmice ljubavi, 12 mjeseci mudrosti i 1 godina snage! Ugodno trosenje! Sretna ti Nova

Neka ti Nova godina obasja dusu, ispuni je najdivnijim osecanjima i neka ti Bog podari sve sto nemas, a zelis i sacuva sve sto imas i volis

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti zelje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Danas naidjose dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekose da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Pogledaj na kalendar prolaze dani, a meni se čini da je isto ko lani. Nije isto godina je nova pa neka ti donese bezbroj bezbriznih snova.

U ovim sitnim satima kad 2009 stoji pred vratima i sve zadnje minute broje sa Vama su misli moje. Puno sreće ljubavi i mira od sveg srca sretna nova svima!

Sve sto je dobro, sto se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve sto je lose i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Dok čitas poruku ovu i čekas godinu Novu, iz mog srca primi zelju, dočekaj je u veselju. Nek ti je zivot pun sreće i snova, nek ti je srećna godina Nova.

Mnogo sreće i lijepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu sto vrijeme stvara nek odnese godina stara.

Dok cestitku citas ovu i godinu cekas novu, iz mog srca primi zelju docekaj je u veselju. Nek ti je zivot pun srece i snova i nek ti je Sretna Godina Nova.

Kad sat stane usred noći, ruku tim pruzit neću moći jer pisat ću poruku ovu: da ti zelim sretnu Novu.
Untitled Document

Untitled Document