Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za posao:

ČESTITKA ZA POSAO - Najljepše čestitke za posao
Svom prijatelju povodom ovog vjerovatno jednog od najsretnijih dana u njegevom zivotu čestitam na dobivenom poslu kojeg je toliko prizeljkivao...

Zelim ti puno sreće na dobivenom poslu i nadam se da ćes jos jako dugo biti zadovoljan dobivenim poslom kao sto si danas.

Nivo vaseg uspeha, u bilo kojoj oblasti zivota, direktno zavisi od odnosa vasih sposobnosti i spremnosti da kontrolirate vase misli, kroz efikasno planiranje i organizovanje akcija za zeljeni cilj, plus da imate jak razlog zasto to sve uopce i radite!

Uspeh ne dolazi sam od sebe,on ima svoju cenu, koju ćemo, ako ga zelimo, platiti. Neuspeh dolazi sam od sebe, ali njegova cena je mnogo veća i on ne pita hoćemo li da je platimo.

Ne mogu Vam dati recept za uspjeh, ali Vam mogu reći formulu za neuspjeh: Nastojite svakom udovoljiti !

Dve stvari čovek mora imati da bi uspeo u zivotu. Prvo je sreća: to je ono kad se čoveku pruzi povoljna prilika. Drugo je pamet: ona čoveku omogućuje da iskoristi povoljnu priliku.

Čovek koji ume da se stavi u kozu drugih ljudi i da gleda stvari njihovim očima ne treba da se brine za vlastitu budućnost.

Malo je toga nemoguće kad je čovjek marljiv i umjesan.

Uspjeh često dolazi onima koji se usude i djeluju; rijetko onima koji su plahi i neprestano se pribojavaju posljedica.

Ne gubite vrijeme na posao koji ne volite; strast će vam pomoći da budete učinkovitiji.

Ako svoju ideju ne mozete napisati na poledjini moje posjetnice, to znači da nemate jasnu ideju.

Za onog čovjeka, koji je misljenja da će novcem moći učiniti sve, mozemo vjerovati da će učiniti sve za novac.
Untitled Document

Untitled Document