Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitke za rođendan:

ROĐENDANSKE ČESTITKE - Čestitka za rođendan
Ova poruka kroz telefonsku zicu juri jer joj se danas opasno zuri! Da prenese tebi sve najljepse zelje i ove moje riječi koje ti sretan rodjendan zele!

Ne zelim da ti se ispune sve zelje, jer onda vise nećes ZELJETI! Ne zelim da ti se ispune svi snovi, jer onda vise nećes SANJATI! Zelim da ti se svaki dan ispuni nekoliko zelja i snova i da dugo - dugo dolaze bolja jutra nova! Sretan rodjendan!

Svaka ti minuta sretna bila, svaka ti se zelja ispunila! Nek te kroz zivot sreća i zdravlje prati, ljepsih ti zelja ne mogu dati! Sretan rodjendan!

Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode, da je malo staza sto sreći vode, ja to znam po sebi, a ako postoji put do sreće ja ga zelim tebi! Iskrene čestitke za rodjendan!

Ispuni godine zivotom, a ne zivot godinama. Ostvari ono sto zelis, i sačuvaj ono sto volis!! Sretan ti rodjendan!

Zaboravi svu muku, tugu i boli. Na danadnji dan samo voli. Ne dozvoli nikom da ti zelje kvari... da ti je sretan rodjendan i nek ti se ispune sve ljepe stvari!

Da ti madta doseze zvijezde na nebu, da sačuvad zdravlje i pamet lijepu, i da najljepsi ostvari ti se san.. to su moje zelje tebi za rodjendan!

Sve sto pozelis da ti se ostvari, a ono sto te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi sto vise, a velike probleme neka odnesu kise.. Sretan rodjendan!

Sve sto zivot čini ljepim, a tebe sretnim, neka ti donese ovaj dan! Sretan rodjendan!

Rodjendan je tvoj, sve do neba gore svijeće. Nije vazan broj, samo da su sve od sreće. Jos godina sto nek te prate pjesme nase i u ime to podignite u vis čase!

Neka ti se dani u tvom zivotu sto sretnije trose, neka te pogodi sve sto je lijepo, a promasi sve sto je lose.. Neka ti zivot bude kao san, zelim ti: sretan rodjendan!

Polete li andjeli poput ptica, dotaknu li predivan osmijeh tvog lica nek ti ponesu poruku na krilima bijelim da ti sretan rodjendan zelim!
Untitled Document

Untitled Document