Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za rođenje:

ČESTITKA ZA ROĐENJE DJETETA - Čestitka povodom rođenja
Iskrene čestitke i najljepse zelje povodom rodjenja najljepse bebe! Zelimo joj da bude pametna na mamu i lijepa na tatu! Greska, lijepa na mamu a pametna na tatu. Ma, neka bude pametnija i ljepsa i od mame i tate!

Od danas vise niste sami, nista nije kao prije, od danas jedna zvjezda mala s ljubavlju vas grije...

Dijete ne znači, ni puno, ni malo, ono znači sve

Čestitamo na rodjenju vaseg djeteta, puno sreće zdravlja i svega ostalog sto zivot nudi zele vam od srca vasi prijatelji.

Najljepsi dan svakog čovjeka je rodjenje njegova djeteta, u skladu s tim danom nasa obitelj zeli vam puno sreće u zivotu vama i vasoj bebi ...

Dobrodoslo na svijet biće malo, čisto i meko a na pogled drago i sretno, zivot s ovakvim roditeljima prava je bajka, zato mirno rasti i uzivaj u svim trenutcima sto ti zivot pruza.

Odluka o tome da ćes imati dijete iznimno je vazna. To znači da će
Tvoje srce zauvijek koračati negdje izvan vlastitog tijela. Neka snovi svih malenih budu bez straha!

Imati dijete znači kako ni u jednom dijelu tog puta jednostavno ne mozes
zamisliti da ga je moguće voljeti vise nego ga već volis, jer se sav topis od ljubavi, volis koliko uopće ljudsko biće moze voljeti, a onda zapravo shvatis da volis ga jos i vise.

Prema staroj prici, beba je prije rodjenja upitala Boga: Kazu da me sutra saljes na Zemlju. Ali kako ću se ja onde snaci ovako bespomoćna? Odabrao sam andjele za tebe. Oni ce te cekati i brinuti se o tebi. Svakog dana dana ce se smijati sa tobom, dobijati ces njihovu ljubav svakog dana i bi ces sretnoo bice - odgovorio je Bog. Kako cu se s ljudima sporazumijevati kad neznam njihov jezik? Tvoji ce te andjeli nauchiti jezik, pa cesh se moci sporazumevati. beba je podigla glavu i upitala: Svi kazu da na Zemlji ima losih ljudi. ko ce me stititi? Tvoji andjeli ce te cuvati makar po cijenu zivota - odgovorio je Bog. Hoces li mi barem reci njihovo ime - upita beba. Nije vazno kako se zovu.. Ti ces ih zvati MAMA i TATA - odgovori Bog.
Untitled Document

Untitled Document