Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za Svetu Krizmu:

ČESTITKA ZA KRIZMU - Primanje sakramenta Svete Krizme
Neka ti Duh Sveti pomogne da budes mudar, snazan i milostiv, da bi mogao biti svjetlost i utjeha onima koji te okruzuju.

Na ovaj dan ćes potvrditi svoju ljubav prema Kristu, a kao nagradu ćes dobiti darove Duha Svetoga. Neka Tvoje korake uvijek upravlja i vodi taj Duh da kročis putem mudrosti, razuma, savjeta, jakosti, znanja, poboznosti i straha Bozjeg!

Danas si postala punoljetna u duhovnom smislu. Zelimo ti da i dalje nasljedujes Krista, i potvrdjujes svoju vjeru.

Kao sto primiste Krista Isusa, Gospodina, tako u njemu zivite: ukorjenjeni i nazidani na njemu i učvrseni vjerom kako ste poučeni, obilujte zahvaljivanjem...

Gledajte koliku nam je ljubav dao Otac, Djeca se Bozja zovemo, i jesmo. A svijet nas ne poznaje zato sto ne poznaje njega. Ljubljeni, sad smo djeca Bozja i jos se ne očitova sto cemo biti. Znamo kad se očituje, bit ćemo njemu slični jer vidjet ćemo ga kao sto jest.

Cijenimo zajednistvo s Braćom i Svetu Krizmu! Tako Bozji zivot raste u nama i tako ćemo ostati jaki u Bogu! AMEN.

Ako se tko ne rodi iz vode i Duha, ne moze ući u kraljestvo Bozje. Sto je od tjela rodjeno, tjelo je, i sto je od Duha rodjeno, duh je.

Tako i Ti, dragi moj Krizmaniće! Sretno koračaj svojim zivotom. Na toj stazi pratit će Te dragi Bog, čak i onda kada ga ne budes vidio.

Velik je i vazan Tvoj danasnji dan i veselimo se sto smo s Tobom. Danas ćes svojom voljom i odlukom pristupiti oltaru trazeći sakrament krizme i tako pokazati dragom Bogu i svima nama da si odlučila ići putem vjere. I mi idemo tim putem godinama. Nije on uvijek ni ravan ni lak. Nekad se i spotaknemo o kakav kamen na putu; ponekad, bome i koljena razbijemo na njemu. Ne znamo zasto, ali znamo da dragi Bog koji nas na tom putu prati to zna. I idemo dalje. S vjerom u Boga i s Bogom. Na tom putu svaki čovjek nosi svoj kriz. Sve do Raja. Tako ćes i Ti.
Untitled Document

Untitled Document