Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za Svetu Pričest:

ČESTITKA ZA PRIČEST - Najljepše čestitke za Prvu Pričest
Prvi puta i mi mali Pričest sad smo blagovali, Krist nam posta kruh zivota, Sama ljubav i dobrota. Hostija je sveta bijela U nas zivot dosla cijela, Postali smo sveti, novi, Boze, ti nas blagoslovi.

Rasplamsa se opet vjera u Čovjekovoj dusi. Iz vjere se vine nova nada i nova zivotna radost. Zasuče Čovjek rukave, pozove u pomoć i svoje prijatelje, pa uz Bozju pomoć za tili čas poprave staju. Hvala ti, dragi moj , Boze, za pomoć u danasnjem danu. Molim ti se da i dalje koračas uz mene kroz cijeli moj zivot. I bilo tako. Čovjek vjerovao i molio. Bog sa neba slijedio svaki njegov korak. Kad zivotna provalija bila prevelika za Čovjeka, Bog ga podize na svoja ramena i prenese ga preko svakog ponora.

Danas, kada si poput pravog malog andjela, u svojoj se molitvi sjeti i nas.

Primi danas Svetu Pričest i utabaj staze puta Gospodina, Sreća i veselje nek te prati, jer svako dobro u zivotu se vrati.

Idi putem deset zapovjedi Bozjih i u zivotu znat ćes samo za ljubav i sreću...

U svitanje novog dana, Dosli smo do Tvog oltara. Donijeli smo čiste duse Dječja srca puna zara, Prvi put ćes k nama doći Pod prilikom svetog kruha. Čekamo te i zelimo Donesi nam svoga Duha. Radost ovog svetog jutra Nek se nikad ne ugasi. Tvoja ljubav,Tvoja milost Nek nam dusu uvijek krasi.

Dragi moj prvopričesniće... Sretni smo i ponosni sto smo i mi pozvani na Tvoju prvu pričest. Veliki je to i vazan dogadjaj u Tvom zivotu. Uz poklon ,koji će Te sjećati na danasnji dan, darujemo Ti i jednu priču. Pamti je, nikad je ne zaboravi i.... sjeti je se kad god Ti se učini da Ti je zivot tezak.

Prijestolje je tvoje, Boze, u vijeke vjekova, i pravedno zezlo, zezlo je tvog kraljestva. Ti ljubis pravednost, ma mrzis bezakonje, stoga Bog, Bog tvoj, tebe pomaza uljem radosti kao nikog od tvojih drugova.

Dodji, Isuse, čekamo te već puno ljeta, napuni nasa srca mirisom najljepseg cvijeća. Dodji, imam ti toliko toga reći za mamu i tatu, za sve. Isuse, ti ih usreći sve.
Untitled Document

Untitled Document