Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za useljenje:

ČESTITKA ZA USELJENJE - Čestitke za useljenje
Neka vas sreća sa kojom ste usli zajedno u ovu kuću prati cijeli vas zivot i nek svakim danom bude veća

Sretno useljenje i prve bracne noci Miji Kozi i Djegeru iz mog sela zeli lesi-pjesmom: Mala soba 2 sa 2 a u sobi ti i ja.

Zelim vam sreću radost i veselje u vasem novom domu, nadam se da ova promjena neće utjecati na vase raspolozenje i bitne odluke u zivotu.

Budite radosni i sretni, sad imate svoj dom, svoju oazu mira, de niko ne moze da vas dira...

Danas je poseban dan, slavimo useljenje nasih prijatelja u novi stan, sretno vam bilo, cuvaj ih dobra vilo, u toplini doma nek vam bude milo.

Pamtiti će te ovaj dan, jer poseban je kao san, do svog ste doma dosli, u boljem smjeru ste posli, činit će vas sitnice sretnim jer napokon ste sami, dok ledeno je vani.

Jedan mali stan, jedan veliki san. Čestitam vam na useljenju u vas novi dom!

Nek vas čini sretnim spoznaja da ste naponon svoji na svome, čestitam vam na useljenju u vas novi dom...

Kad bi samo znali koliko je mali broj ljudi koji imaju mogučnost ziviti sami, budite sretni u domu svom, i nastavite ziviti u pravcu tom.
Untitled Document

Untitled Document