Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitka za zaruke:

ČESTITKA ZA ZARUKE - Najljepše čestitke za zaruke
Dragi nasi, sa zeljama da put kojim idete bude uvijek posut cvijećem.

Cijeli zivot pamtite ljepotu i radost danasnjeg dana. On je danas svanuo samo za vas dvoje, da vas spoji zauvijek. I mi smo danas tu samo zbog vas, počasćeni sto ste nas pozvali da vas i mi ispratimo na vas put zajedničke sreće. Neka vas na tom putu prati Bozji, roditeljski i nas blagoslov .

Čvrsto se uhvatite za ruke i krenite u svoj zajednički zivot. Ne tugujte za roditeljskim domom. Stvorite svoj. Vas će biti sretniji. Ne tugujte za svojim roditeljima. Gledajte samo jedan u drugoga; rodjeni ste jedan za drugoga; uzdajte se jedan u drugoga; cijeli se zivot volite kako se volite danas. Neka vas na tom putu prati Bozji blagoslov i donese vam puno sreće i svako dobro! Počasćeni i zahvalni za poziv na ovu divnu i nezaboravnu svadbenu svečanost

Zadovoljstvo mi je i čast sto sam i ja pozvan ispratiti vas na vas zajednički put. Pomazite se na tom putu, hrabrite jedan drugoga i volite se jednako kao sto se volite danas, na dan vaseg vjenčanja koji će nam svima ostati u prekrasnoj uspomeni.

Odabrali ste zajednički zivot zato zelim vam sreću u vasem izboru...

Zelim Ti sretan brak i da se nikad ne pokajes sto sam danas uz Tebe upravo ja. Neka nam dani budu prepuni one tihe sreće, one sto samo tinja, ali se nikad ne gasi. Zelim Ti prepune trikove bijelih pelena i puno smijeha iz dječje sobe. Neka u svakom narednom danu osjetis kako si mi sve. Zauvijek.
Untitled Document

Untitled Document