Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Najljepše Čestitke za Božić:

ČESTITKA ZA BOŽIĆ - Najljepše čestitke za Božić
Na stolu prasčić, u ruci nozić, zelim vam svima sretan Bozić!

Ova poruka zrakom juri jer danas joj se opasno zuri da prenese sve najljepse zelje i ove riječi koje ti sretan Bozić zele...

NEKA ti bozićni zvukovi zvona donesu radost koja će nam uvijek davati nadu jer Bozić je nada u radosti, svjetlosti, ljubavi i miru... Sretan Bozić!

Kad ponoć odsvira ura svaka i tisuće čestitki poleti iz mraka jedna velika zelja plovi, naka vam se ispune svi snovi...

Zivot je lijep kada se zivjeti zna, zato uzmi sve sto ti zivot da, Sreća je lijepa i zivi zbog nje, ne trazi previse i imat ćes sve, Od srca sretan Bozić i sretna Nova godina!!!

Zelim da sreća s tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cijene, da u zivotu ne znas za probleme. Sretan Bozić i Nova Godina!

Šaljem ti stihove umotane snijegom i dobrotom, saljem ti najljepse zelje u ovoj noći okupanoj ljepotom, Sretan Bozić, a radost i sreća sami će doći.

Polete li andjeli poput ptica, dotaknu li osmjeh tvoga lica, nek ti prenesu poruku na krilima bijelim, da tebi sretan Bozić zelim! Kada sat stane u pola noći pruzit ti ruku neću moći zato ti saljem poruku ovu da ti pozelim Sretan Bozić i godinu Novu!!!

Dopusti da se Bozić dogodi u tvom srcu, da se ljubav rodi svaki dan iznova, jer Bozić postaje vidljiv u svakoj ljubavi medju ljudima! Sretan Bozić! Nek vam srebrne zrake bozićnog jutra pod borom osvijetle poklon ispleten od zdravlja, sreće, mira i ljubavi, SRETAN BOZIĆ!

Zelim ti ispunjen i sretan Bozić, Bozić pun topline, sreće, osmijeh na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Nek ti miris bozićnog drvca, unese radost u ove dane, ja ti zelim od sveg srca, čestit Bozić i bozićne blagdane!

S prvim zrakama sunca nek bozićno jutro dodje u tvoj dom i donese ti poklon isprepleten od sreće i veselja, i naravno zdravlja. Zelim ti najljepsi Bozić uz ipunjenje svih zelja!
Untitled Document

Untitled Document