Untitled Document

Kolkecija prigodnih čestitki:

Najljepše čestitke po sljedećim kategorijama: čestitka za rođendan, čestitka za imendan, čestitke za rođenje djeteta, čestitka za krštenje, čestika za božić, čestitka za uskrs, čestitka za godišnjicu braka, čestitka za vjenčanje, čestitka za krizmu, čestitka za pričest, čestitka za diplomu, čestitka za mirovinu, čestitka za ozdravljenje, čestitke za posao, čestitke za useljenje, čestitka za zaruke, čestitka za novu godinu, čestitka za valentinovo...

Čestitke za Uskrs:

ČESTITKE ZA USKRS - Najljepše čestitke za Uskrs
Neka se pred tobom otvori put, neka vjetar uvijek bude iza tvojih ledja, neka te prati samo ljubav i sreća, i neka ti Bog bude zastita najveća! Sretan Uskrs!

Neka ti Uskrsno svijetlo isplete dar od sreće, zdravlja, mira i ljubavi. Neka u tvoj dom udje uskrsli Isus i blagoslovi tebe i tvoju obitelj! Sreatan Uskrs!

Pjevaj i putuj to neka te prati, ljubav će ti snagu dati. Prikovan na krizu nije mogao ići, al je srcem mogao do svakog stići. Sretan Uskrs!

Poslao bih ti jaje sto se za Uskrs prijatelju daje ali vjernik ti nikakav nisi pa ti salem ono sto kraj jaja visi. Sretan Uskrs!

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je dosao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

Pokucao mi zeko na vrata, donio pisanicu i rekao da na njoj napisem tvoje ime i sretan Uskrs čestitam time.

Neka ti radost uskrsnuca vrati vjeru u zivot, neka nestane zlo, a prevlada dobro, neka ti ljubav bude oslonac, a sreca vjecni pratilac! SRETAN USKRS !!!

Dok uskrsnje lomis jaje, neka mir tvojom dusom vlada, nek ti Krist snage daje, da zlo dobro nikad ne nadvlada. SRETAN USKRS!

Neka vam kuća u veselju blista i sretno vam uskrsnuće Krista! Kao praznik zivotnog začetka, ostale sreće i napretka!

Doskakutao jedan zeko, pa mi nesto lijepo reko. Danas sreću i veselje djelim pa ti Sretan Uskrs zelim!

U proljeće rano kad se priroda budi, zbog dana jednog sretni su ljudi. Na licu se vide znakovi sreće, Isus je dosao, napustit nas neće. Sretan Uskrs!

Neka u hramu bica tvoga, Uskrsli se Gospod javi. Da te stiti,ispunjava sa radoscu i ljubavi!
Untitled Document

Untitled Document