Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Gatanje iz kave:

ZNACENJE SIMBOLA - Gatanje iz kave
A (slovo): rodjenje; početak; sretan ulazak u posao.
AKROBAT: napetost; opasnost; upustate se u rizične poslove, teznja za postizanjem ravnoteze.
ALIGATOR: opasnost; tajni neprijatelji.
ANĐEO: dobre vijesti; radosno iznenadjenje; sreća na putu ili u kući; zastita.
AUTOMOBIL: sreća u započetim poslovima, posjeta, putovanje; neočekivane promjene na dobrobit okoline; ako je okrenut prema dnu salice, a ispred njega stoji osoba, javlja nesreću.
AVAN: potrudi se u poslu.
AVION: iznenadno duze putovanje, sreća, napredak, primitak vijesti, nenadani poklon; ako je prepolovljen, nesreća.
BAČVA: ogovaranje.
BAJONETA: mala nesreća.
BAKA: zalost u kući.
BALON: kratkotrajne neprilike, idalizacija neke situacije ili osobe; budite oprezni; preuveličavanje ozbiljnosti situacije.
BAŠTA: veselo drustvo.
BEBA: ako je na dnu salice znači manje probleme; vise beba je iznenadni neuspjeh; rodjenje djeteta predvidja nove početke, ali i situaciju čiji razvoj treba kontrolirati.
BIČ: energija; seksualnost; aktivnost; moguća agresija, ogovaranje.
BIK: djelujte samostalno; zeni javlja nasrtljivo udvaranje, a muskarcu svadju s prijateljicom.
BILJKE: uvijek su nagovjestaj nečega dobrog, sreće u ljubavi, odanosti, vjernosti; priznanja i odlikovanja, unapredjenja posredstvom nekog zastitnika; sto ih je vise, veselje je veće.
BOCA: dobre vijesti, zadovoljstvo; ako ih je vise, zdravstvene tegobe.
BOLNIČARKA: opasnost, bolest, odlazak u bolnicu; ako je lik u blizini ruba salice, moguće da će se razboljeti netko od vasih najblizih; ako je pri dnu, moguća je teska bolest s neizvjesnim ishodom.
BOR: ako uspijete istrajati u započetom poslu, čeka vas uspjeh i slava; pred vama je povoljno razdoblje koje trebate iskoristiti.
BRDO: uspjeh poslije teskoća i napornog rada; vise brda znače prepreke na putu do cilja.
BRAVA: iznenadne poteskoće i prepreke kod ostvarenja planova i ciljeva koji su vam bitni; nema izlaza iz postojeće situacije.
BRIJEG: losiji predznak; poteskoće na putu do cilja, ali savladive uz napor; ako su iznad brijegova i mrlje u obliku oblačića, tad se radi o preprekama na putu općeg napretka.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document