Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Gatanje iz kave:

ZNACENJE SIMBOLA - Gatanje iz salice kave
BROD: povratak optimizma i nade; povoljan razvoj situacije; vrijeme radosti i napretka; očekuju vas sretni dogadjaji; moguće putovanje vodom; pismo iz daleka s kasnjenjem.
BROJEVI: mogu označavati vremenski rok; igraj lutriju na te brojeve.
BUBA: neugodnosti, trač, ogovaranje, čuvajte se ulizica; sitna kradja ili neka druga steta; tezak zadatak će predstavljati izazov vasoj naravi.
BUBAMARA: svadba u kući; veselje.
BUBANJ: skandal u okolini; očekujte promjene; potrazite novi smjer u započetoj akciji.
BUKET CVIJEĆA: velika radost; zelje će se ispuniti, prijateljstvo; trajna ljubav, sretan brak; gosti; izjava ljubavi; ne vjerujte laskavcima.
BUNAR: dugotrajna sreća u zivotu; sretno razdoblje će potrajati.
BURE: dobar posao, dobitak, treba istrajati u poslu.
CIPELA: novosti ili novi počeci; promjena na bolje; odlazak na put ili dolazak nekog gosta; muska cipela najavljuje uspesno putovanje; a zenska, gosta u kući.
CRKVA: ceremonija; duhovna preobrazba; bolest ili vanredno napredovanje u svemu, ovisno o okolnim likovima.
CRTE: putevi; od dna Salice prema njenom rubu oblikuju se crte sto nalikuju cjevčicama, ako su otvorene na gornjem kraju, znak su sreće na području posla, prijateljstva i ljubavi; ako su crte zatvorene odnosno ako je uz rub salice deblja naslaga taloga, koja zatvara većinu crta, tad je to znak zapreka u poduhvatima; vrlo malo crta u salici znak je da osoba previse polaze na sigurnost i zeli mir; puno crta u salici označava dug zivot sa sretnom starosću; ravne, jasne i uspravne crte najavljuju napredak bez problema, uspjeh u svakom pogledu; vodoravne, valovite ili krivudave crte znače razočaranja i teskoće do cilja, neuspjeh; a nakrivljene crte, neuspjeh; ako je crta kosa, upozorava na gresku u poslu; a račvasta govori da se dvoumite; nepravilne sare na dnu, imat ćete promjenljivo materijalno stanje.
CRV: brige kroz posao, propali planovi, zastoj u aktivnostima, raspad posla, prezir, svadja.
CVIJEĆE: novčani dobitak; samo jedan cvijet znači da će vam se ostvariti zelja, čast; poklonjeni osjećaji.
ČAJNIK: ugodno drustvo, druzenje; gosti; ako je pri rubu salice simbolizira radost, sreću, zadovoljstvo, a pri dnu upozorava vas da biste trebali izbjegavati svadje i sukobe ukoliko zelite biti zadovoljni.
ČAMAC: stvarenje planova, pozitivan ishod, ali s kasnjenjem; nenadani dobitak, bogatstvo; znak zastite; posjet prijatelja.
ČARAPA: ogovaranje.
ČAŠA: zdravstveni problemi, posjeta doktoru; postojanost, sigurnost; novo prijateljstvo.
ČAVAO: brige, ogovaranje, pa povećajte oprez.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document