Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Gatanje iz kave:

ZNACENJE SIMBOLA - Simboli u salici kave
ČEKIĆ: briga, svadje i opasnosti, ali i savladavanje prepreka, nakon većeg napora; iznenadna vijest; pri vrhu salice znači da će se prepreke savladati; pri dnu najavljuje nove prepreke, moguće svadje u porodici ili s dragom osobom.
ČEŠALJ: veliki gubitak, vijest o nekoj nesreći, oprez u blizini doma.
ČETVEROKUT: ovisno kako je oblikovan i čime okruzen; romb ukazuje na veliku ljubavnu sreću; dugački pravokutnik znak je skore svadje u obitelji; ako su u blizini krizići ili kutovi, tada je upitna partnerova vjernost.
ČIZMA: zastita od bola i nesreće; pomoć od nepoznate osobe; pri vrhu salice najavljuje dobitak koji će vas obradovati; a na dnu soljice, neuspjeh, sramotu; stopalom okrenuta prema rubu, predstoji vam dugo, ali uspjesno putovanje od kuće; ako je okrenuta prema dnu; ozdravljenje; poderane čizme znače da ćete napraviti gresku.
ČOVJEK: posjet; ako je jasna uspravna figura u blizini drske, doći će gost tamne kose, a ako je zamagljena ili svjetlosmedja figura, bit će svjetlokos; ako ima ispruzenu ruku, donijet će vam dar; ako je gol, znak je neispunjenog obećanja, sramote ili neprijatnosti; kad je okrenut prema dnu salice, znači vjernost i zenidbu, a okrenut prema vrhu, neverstvo i raskid.
DAMA: čast i priznanje.
DELFIN: radost, veselje uspjeh.
DEVA: brzina, lijepe vijesti.
DIJETE: krstenje, kumstvo; novo prijateljstvo ili prinova u obitelji; uspjesan posao i priznanje.; ako ga prate pozitivni simboli označava radost, početak nečeg novog, novčani dobitak; ako prate negativni simboli, označava početak briga i neuspjeha.
DIM: sudjenje.
DIV: veliki uspjeh u poslu.
DJETELINA S ČETIRI LISTA: velika sreća, uspjeh, moguća dobit u igri na sreću.
DNO ŠALICE: crno znači bogatstvo; a prazno sirotinju i zla vremena, ali i 'odlazak' briga i otvorene mogućnosti pred vama.
DRUŠTVO LJUDI: veseo provod.
DRVO: pozitivan znak, predstavlja radost, uspjeh, ostvarene nade, ozdravljenje, zasluzen prihod; sveopće promjene na bolje; ako je drvo s krosnjom ispunit će vam se zelja; vise drveća označava da imas dobre prijatelje, ispunjenje zelja.
DUGA: sreća, velik uspjeh, napredak.
DUGME: suparnik u poslu, kradja.
DVOGLED: nevolje zbog skrivanja neke tajne.
DVORAC: pomoć u nevolji; nasljedstvo.
DVORSKA LUDA: morate pokazati vise ozbiljnosti.
DZAMIJA: uspjeh, sreća nakon teskog rada.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document