Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Gatanje iz kave:

GATANJE IZ KAVE - Simboli u kavi
KOTAČ : pokret, putovanje; sreća će se promijeniti; neizvjesnost; napredak uz ulaganje vlastitog rada i truda.
KOVČEG: neugodne vijesti; bolest; potreba da 'zakopate' proslost.
KOVERTA: skori glas, lakoća, lijepe vijesti, zavisi od okolnih simbola.
KOZA: lazni prijatelji, sukobi; brige, siromastvo, teskoće; čuvajte se nepredvidjenih troskova.
KRALJ: nevjerojatna snaga, moć, uspjeh.
KRAVA: znak bogatstva i napretka, ili nasuprot, bolest.
KREVET: bolest u obitelji; zavrseci; potreba za promjenom; lijenost, inercija koju treba prevladati; ako je spremljen znači da će donijeti mudre procjene; a neuredan najavljuje manje probleme osobne prirode.
KRILA: dobre vijesti, komunikacija s inozemstvom; olaksanje poslije teskoća: ozdravljenje; previse nepotrebne brige, jer ste na dobrom putu i očekuje vas nagrada; mogućnost objektivnog sagledavanja situacije.
KRIZ: tamne boje na bijeloj povrsini, donosi dobitak, sigurnost i dugotrajnu zivotnu sreću; na vrhu salice predstavlja zastitu, putokaz, a na dnu salice gubitak, nesreću, zrtvu; kriz bijele boje donosi lose vijesti, tesku bolest i smrt; vise krizeva najavljuje blagostanje.
KRIZANJE: odluke; izbor izmedju vise mogućnosti; zivotna raskrizja.
KRIZĆI: Sto su brojniji govore o strasnom, burnom zivotu, koji postaje mirniji tek u poznim godinama; tri krizića znače slavu i čast; samo jedan kriz u sredini salice, nagovjesta tihu i mirnu, ali udaljenu bolest ili smrt.
KROKODIL: oprez! opasnost je pred vama, nesreća, moguće prometna.
KROV: sigurnost u kući, na poslu ili u financijama; konačna odluka; zastita; vise krovova najavljuje novu kuću.
KRUGOVI ILI OVALI: povoljan znak; ostvarit će vam se zelja; dobro ćete obaviti posao, pomirenje; perfekcionizam; obnavljanje proslosti; obećavaju aktivnost, stremljenje prema cilju, uspjeh poslovnih planova; sto ih je vise u talogu, to bolje; ako je samo nekoliko krugova, znak je da treba računati s novčanim ograničenjima; s točkom u blizini najavljuje prinovu u obitelji, trudnoću; i krug s četiri točkice najavljuje mogućnost dobijanja djeteta, a vise takvih krugova označava brojnije potomstvo (tri kruga - tri djeteta); krug okruzen svijetlom plohom najavljuje svadbu u kući, ali ako je obrubljen tamnim zrncima, brak je neskladan; krug s crtama znak je da će vam trud biti ometen.
KRUNA: uspjeh u svakom pogledu, na svim zivotnim područjima najveća čast i bogatstvo; sretne okolnosti.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document