Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

RIBE (20.2-20.3) GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Ribe u ovoj godini čeka mirno razdoblje sve do kraja godine što nagovještava da bi u sljedećoj godini moglo biti burnih razdoblja i većih komplikacija što se tiče zdravlja i kao tome učinak bi se mogao odraziti na posao, no da se vratimo u tekuću godinu u prvom mjesecima nove godine čekaju vas razni događaji i proslave na koje će te biti pozvani. Vaša okupacija nebitnim stvarima držat će vas podalje od svih tih događaja jer će te biti usmjereni samo na jedno ali trebait će te vremena da shvatite koliko je to zapravo nebitno. Razni razgovori sa obitelji pomoći će vam u rješavanju tog problema. Ostatak godine u vašem životu biti će samo lagano i opuštajuće razdoblje u vašem životu gdje će te sve brige preusmjeriti na odmor tijela i duha te bi vam se lako moglo dogoditi da odete na neko putovanje koje će te pamtiti samo po dobrom i po tome da ste se jako dobro odmorili.Vaše zdravlje u tekućoj godini neće biti problem no dajemo vam savjet da svakako idete redovito doktoru kako bi spriječili eventualno nastalu upalu koja bi se mogla dogoditi početkom proljeća. I dalje to neće predstavljati nikakav problem za vaše zdravlje te će ubrzo i nestati. Također pripazite na unos kalcija i vitamina C jer kroz ljeto bi vam ga moglo nedostajati.

Ljubav u ovoj godini će biti puna tenzija no sve će te vrlo jednostavno rješavati po kratkom postupku kako ste to radili i do sada. Za neke stvari jednostavno se nećete moći dogovoriti s partnerom te će nastajati male komplikacije no ništa ozbiljno. Za one koji nisu u vezi ova godina bi vam mogla dovesti potencijalne ljude u vas život s kojima bi mogli ući u malo intimniji odnos nego što ste to planirali, pa možda vas čak i iznenaditi. Sexualni život biti će uredan i u tom pogledu nećete imati nikakvih problema.

Što se tiče poslovnog života kroz 2013 godinu postoje mogućnosti da unaprijedite svoj položaj na svom radnom mjestu ali za jako malo pa skoro i neprimjetno no zbroj na kraju godine pokazati će ipak da vam je to bila uspješna godina. Kako stvari stoje sa zvijezdama ova godina će vam zasigurno ostati u sjećanju kao godina s najmanje događaja po svim pitanjima osim u društvenim okupljanjima koja vas toliko neće zanimati.
Još jedan savjet za kraj bio bi da se klonite dugih relacija, također da se u proljeće klonite šetnje šumama i da pripazite na koljena koja bi vas s vremenom mogla boljeti.

Sljedeća godina bi mogla biti jako teška za vaše zdravlje te se pokušajte sačuvati što je više moguće i iskoristiti dane za odmor unatoč poslu koji neće puno patiti zbog toga. Vaši sretni brojevi, to jest brojevi koji bi vas mogli pratiti u ovoj godini su 1,7,19,28,33.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document