Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

OVAN (21.3.-20.4.) GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Ova godina bi u vaše živote mogla donijeti razne promjene pogotovo u drugoj polovici kada vas očekuje nešto što bi moglo promijeniti vaš život u totalno drugom smjeru. To može biti negativno ali i pozitivno iskustvo a sve će ovisiti o vama i o tome kako će te prihvatiti taj događaj. Zvijezde u prvom kvartalu govore kako bi vas netko mogao iznenaditi poklonom koji ste čekali jako dugo. Vaš karakter u tekućoj godini mogao bi puno toga promjeniti u odnosu sa ukućanima jer će te im početi ići na živce te će odlučiti napraviti neke drastične mjere kako bi vas opomenuli da niste niti malo jednostavna osoba.

Sljedeći kvartal godine očekuje vas putovanje ili izlet sa vama vrlo dragom osobom te bi bilo dobro da razgovarate o budućem razvoju tog prijateljstva ili ljubavi da ne bi došlo do nesporazuma. Što se tiće posla i poslovnog razvoja u vašem životu neće se razvijati kako ste planirali i sve će vam ići puno teže od očekivanog te vam dajemo savjet da ukoliko ste već i zaposleni da pokušate sačuvati svoje radno mjesto jer ukoliko se dovoljno ne potrudite mogla bi vas zamijeniti neka konkurenta osoba vama vrlo poznata.

Ovan bi u ovoj godini također mogle doživjeti veće materijalne štete na svojim pokretninama ili nekretninama. Odraz je to nemira među vašim glavnim planetima što bi se moglo događati u drugom kvartalu 2013 godine. Ipak u vašem horoskopu nije sve tako crno kao što vam se čini, zadnji kvartal godine donosi vam puno lijepih stvari koje će vam izvući godinu da ipak budete zadovoljni. U vašem ljubavnom životu očekuju vas manje promjene no ništa se ozbiljnije neće dogoditi. Vas sexualni život i dalje će biti bogat no manji problemi mogli bi se dogoditi početkom godine zbog manjih problema sa zdravljem.

Zdravlje u ovoj godini biti će na zavidnoj razini te se nećete morati brinuti o vašim problemima koji su vas pratili sve do sada. Također za sve one ovnove koje su do sada imale velike probleme s alergijama u ovoj godini zvijezde pokazaju kako će se smanjiti ili gotovo nestati. Proljetno razdoblje bi za vas nakon dugo vremena moglo postati uživancija. Jedini savjet koji vam možemo dati iz priloženog je da obratite malo pažnju na stanje željeza u vašoj krvi.

Posao, investicije i novac će vam u ovoj godini biti u znaku propalih projekta koji se vuču već dugi niz godina no mogli bi ste dobiti neke nove ideje za investicije koje su puno realnije. Kao što je prethodno u tekstu navedeno pripazite na stalno radno mjesto koje već imate i nemoj popuštati.

Sretni brojevi u ovoj godini biti će: 15, 11, 2, 8, 19

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document