Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

VODENJAK (21.1.-19.2.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Vodenjake u ovoj godini očekuje puno događaja koji će se uglavnom odnositi na poslovnom planu. Truditi će te se postići nešto što se već jako drugo trudite ali vam nikako nije pošlo za rukom no ova godina bi vam mogla donijeti rezultata pogotovo sredinom godine kada planeti nagovještavaju vaš uspjeh. Također očekuju se burna razdoblja krajem godine koja se odnose na vaše ljubavno stanje ali bez većih posljedica. Vaš karakter dovest će ka smirivanju situacije s vašim partnerom to bi se moglo dogoditi da se vaša veza nakon tog događaja još više učvrsti. S obzirom da ova godina nagovještava jako loše prognoze za većinu znakova zodijaka vi ste u podređenom položaju zbog položaja vaših glavnih planeta te vaš horoskop u ovoj godini izgleda mnogo bolje nego za sve ostale.

Zdravlje u vašem životu vam i nije predstavljalo neke ozbiljnije probleme osim za one koji imaju vječite probleme s kralježnicom i kostima općenito. Za sve takve ova godina bi trebala biti puno lakša i manje bolna no savjetujemo vas da sve dogovorene preglede liječnika i operacije uredno odradite bez odgoda.

Ljubavni život u ovoj godini neće biti problem kao što je i gore navedeno, neke manje svađe i prepirke mogle bi se dogoditi krajem godine no sve će se završiti u najboljem redu te će vaša veza s partnerom nakon toga biti još čvršća. Za sve samce u ovoj godini očekuje nova ljubav sredinom godine, koja bi mogla biti i nešto više od samo ljetne avanture. Sexualni život vam se neće mijenjati kao i sexualne navike no nešto manje vremena će te provoditi u noćnom životu u odnosu na godinu prije.

Poslovno i materijilno će te ove godine biti na vrhuncu, vašim idejama neće biti kraja. Svaki vaš potez biti će praćen savršenim pozicijama planeta koje će vam donositi sreću u svim zacrtanim projektima. Investicije u ovoj godini neće biti velike no biti će dakako pozitivne. Za sve one koji nemaju posao očekuje zapošljavanje i to na duži rok pa čak i za one najljenije očekuje dobro plaćeni sezonski posao. Savjet vam je da se klonite extremnih sportova bez obzira koliko ih volili jer neki manjih nemira među plantima mogao bi se dogoditi na proljeće te poznavajući vašu prirodu i sklonost izletima u tom razdoblju moglo bi vas povući na neke nepromišljene poteze u vašim životima za koje treba malo veća iskustva.

Ako imate sklonosti kockanju ili kladionici dajemo vam savjet da bi za vas ova godina mogla izaći u plusu što je prava rijetkost za sve horoskopske znakove. Jednostavno 2013 godina nosi vam sreću u svemu što radite ali pripazite malo s viskom ulozima.

Sretni brojevi za vodenjake u novoj godini biti će: 1, 11, 13, 27, 36

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document