Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

ŠKORPION (24.10.-22.11.) GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Škorpion kao znak zodijaka pod utijecam Jupitera i Saturna kao glavnim planetima u tekućoj godini donijet će vam razne bizarne događaje koje će prevladavati i koje će se učestalo pojavljivati sredinom godine. Svi ti događaji povezani se jedni s drugima i pretpostavlja se da se taj nemir među planetima da kontrolirati jedino ukoliko ste iste te stvari spremni prihvatiti. Što se tiče društvenih događanja i provođenje vremena s prijateljima neće vam ići na ruku te bi bilo poželjno da takva druženja izbjegavate pogotovo u Svibnju.

Valja napomenuti da za razliku od drugih znakova zodijaka uglavnom nećete imati ozbiljnijih problema sa zdravljem već se možete upuštati razne pothvate i neke stvari koje nikada niste učinili, stvari koje prkose vašim mogućnostima organizma koji je u zadnje vrijeme bio podlježan teškim promjenama i rastrojen prehladama i upalama.

Što se tiće novca i materijalno korisnih informacija za vaš godišnji horoskop u 2013 godini možemo vam napomenuti da se ništa drastično neće promjeniti u tekućoj godini te da će ona biti vrlo slična ili gotovo ista kao i 2012 godina. No ipak neki rezultati na bolje mogli bi se dogoditi krajem godine gdje će te imati priliku ozbiljnije uvesti red u svoje investicije ili eventualno učvrstiti svoj odnos na poslu s okolinom.

Vama ljubav u životu ne predstavlja nikakve probleme, i dalje ste samouvjereni i gazite ovom zemljom sigurni sami u sebe. Vaše vrijeme nije prošlo niti ne dolazi te ste vi onaj koji jasno upravlja svojim emocijama te se lako distancirate čim osjetite opasnost da bi vas neka od ljubavnih avantura mogla koštati karijere. Postoje jako male šanse da u 2013 godini pronađete ljubav svog života ukoliko još niste, no avanturama nikad kraja. Pokušajte kontrolirati vezu između prijateljstva i sexualne avanture jer jedna takva bi vas mogla koštati jednog jako dobrog prijatelja.

Probajte smanjiti konzumiranje alkohola i cigareta jer bi vas mogle dovesti u jako neugodnu situaciju iako se neki veći problem ne vidi kao rezultat dugogodišnjeg pušenja.

Kroz ovu godinu velike su šanse da vidite osobu koju niste vidjeli jako dugo vremena te s njom uspijete ostvariti kontakt kakav ste imali jako davno. Moguća su druženja ali budite obazrivi kao što je gore u tekstu navedeno. Čeka vas nemirna godina puna preokreta i turbulencija u vašem životu no vaš znak kao znak karaktera vas može iz nje izvući na siguran put te vam bolje od ovog objašnjenja nije niti potrebno.

I ne zaboravite neke bitne brojeve koji će vas svakodnevno pratiti: 13, 11, 7, 15, 36, 1

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document