Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

BIK (21.4.-21.5.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Bika kao horoskopski znak u ovoj godini očekuju teška razdoblja koja se tiču izuzetno i samo vezana za zdrastvene probleme. Sve drugo će vam ići po planu pa čak i one stvari koje oduvijek niste uspijevali povezati. Vama ova godina donosi nova poznanstva s kojima će te profitirati u društvenom i materijalnom smislu zato nemojte odbijati upoznavanja novih ljudi. Baš svaka vaša investicija koja kroz sve ove godine nije išla od ruke moglo bi krenuti od ove, tako da se slobodno upustite i u najveće rizike jer jednostavno kroz ovu godinu pratiti će vas sreća. Bik kao jako tvrdoglav horoskopski znak mogao bi vas odvesti u dublje probleme vezane za zdravlje jer se jednostavno ne možete natjerati doktoru pa će te morati preći preko te svoje tvrdoglavosti jer ova godina bi za vas mogla biti najteža što se toga tiče.

Vaše zdravlje i rezultat nakon toga ovisiti će koliko će te vremena posvetiti tome, te vas savjetujemo da se ozbiljnije uhvatite u koštac s tim. Situacija s vašim plućima kod strastvenih pušača je vrlo loša te bi kod istih moglo doći do velikih problema i upala te bi bilo dobro da se na vrijeme ostavite pušenja i posjetite liječnika kako ne bi došlo do većih komplikacija. Za sve nepušače problem bi također mogao biti odražen na pluća ali kroz prehlade te bi bilo dobro da izbjegavate hladna jela i hladan zrak, te izloženost hladnim prostorima na duže vrijeme.

Vaš ljubavni život u narednih 12 mjeseci neće se bitno mijenjati. Za sve one parove koji su već dugo zajedno bilo bi poželjno da odu na neko putovanje ili izlet, jer iz godine u godinu zanemarujete svog partnera te dolazi do jedne monotonije gdje veza jednostavno više ne funkcionira. Za samce dolazi jedno razdoblje krize kojoj se tako brzo ne vidi kraj, jednostavno vi ne možete pronaći pravu osobu koja bi mogla zadovoljiti sve vaše zahtjeve i ne pristajete na kompromis te po samom položaju planeta možemo zaključiti kako se to neće dogoditi ni ove godine. Neke kratke avanture mogle bi se događati kroz ljetno razdoblje no vama je svega dosta i samo se želite odmoriti od svega.U poslovnom planu kao što je navedeno u prvom dijelu teksta možete slobodno "glavom kroz zid" jer će te i u tome uspjeti.

Vaša sreća ovisiti će koliko će te to dozvoliti sebi i drugima oko vas da vas guraju kroz ovu godinu. Ako mislite da će sreća doći dobrom godinom u materijalnom smislu varate se. Vaša želja za uspjehom odraziti će vam se kroz zdravlje i vaš ljubavni život koji će biti jadan i nikakav, ne sve se to da ispraviti i pokušajte se prilagoditi godini koja je pred vama.

Sretni brojevi u ovoj godini biti će: 4,7,12,22,33,

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document