Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

BLIZANCI (22.5.-22.6.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Zbog boravka Jupitera, ovo je definitivno vaša godina samo to trebate iskoristiti što blizancima neće biti problem budući da su neumorni u poslu i teže ostvarenju svojih ciljeva. Na početku godine orijentirati ćete se poslovnim uspjesima i zapostaviti ostale aspekte života, zbog čega su moguće nesuglasice s onima koje ćete zapostaviti, no uočiti ćete svoje greške i na vrijeme ih ispraviti. U ljetnim mjesecima će se dogoditi promjene u društvenom životu, družiti ćete se, putovati, upoznavati nove ljude, što će utjecati i na ljubavni život, slobodni bi mogli upoznati ljubav svog života, dok će oni zauzeti uživati sa svojom voljenom osobom i prolaziti kroz jedan mirniji ljubavni život. Na kraju godine očekuje se mirnije razdoblje, poslovne uspjehe ćete privoditi kraju i uživati u plodovima uspjeha.

U poslovnom planu će sve ići u vašu korist, uloženi trud će se isplatiti, uživati ćete u poslu, i ostvariti priželjkivani uspjeh samo što trebate jest slijediti svoje intrese, i vjerovati intuiciji, i uspjeh je zagarantiran. Ukoliko dođe do eventualnih nesuglasica na poslovnom planu znati ćete to riješiti sljedeći svoju intuiciju i iz svake situacije izvući ono najbolje za vas.

Što se tiče zdravlja zbog napora uloženih na poslovnom planu umor će učiniti svoje, što će dovesti do oslabljenog imuniteta, pa su moguće prehlade i viroze na početku godine, iako to neće predstavljati veliki problem, jer ozbiljnijih problema sa zdravljem nećete imati.

Na ljubavnom planu biti će zanimljivosti. Budući da je blizance teško upoznati zbog njihove tajnstvenosti, upravo je to ono čime ćete privući osobu, a da toga nećete biti ni svjesni, ta osoba će uložiti veliki napor kako bi vas osvojila, i na kraju će to i uspjeti, zbog vaše neodlučnosti nećete biti sigurni u to, ali sve što trebate učiniti jest to da pustite stvari da se odvijaju svojim tokom. Ukoliko ste već u vezi na početku godine moguće su male nesuglasice, zbog vaše prevelike orijentiranosti poslom, no to će se ubrzo riješiti i uživati ćete s voljenom osobom kao nikad prije.

U 2013. godini dogoditi će se promjene na svim poljima života, na poslovnom planu će sve ići baš onako kako treba, stvoriti ćete temelje za buduće uspjehe, a započete poslove koje ste zapostavili privest ćete kraju, i to u svoju korist. Samo na što trebate pripaziti jest zdravlje, iako neće biti nekih ozbiljnijih problema.
Ovo je definitivno godina kada se trebate iskazati stoga vam savjetujemo da bez straha ostvarite svoje želje jer je ovo razdoblje pogodno za njihovu realizaciju.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document