Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

DJEVICA (24.8.-23.9.) - GODIŠNJI HOROSKOP 2013
2013. godina će za vas biti jako stresna i naporna. Najviše stresa će biti u ljetnim mjesecima kada vas očekuju mnoge poslovne prilike, samo ih trebate dobro razmotriti i odlučiti se za najbolju. Što se tiče ljubavnog života neće biti nekih značajnih promjena naručito slobodnim djevicama, jer jednostavno nećete imati vremena posvetiti se ljubavnom životu zbog orjetiranosti poslom, društveni život ćete također malo zapostaviti, najviše u ljetnim mjesecima, a pred kraj godina ipak će doći sve na svoje kada ćete se više posvetiti sebi i onome što volite.

Posao u 2013. unatoč krizi za vas neće biti nikakv problem, jer se uvijek znate snaći, na raspolaganju ćete imati velik broj projekata, ali jednostavno nećete se moći odlučiti za sve kako bi vi željeli jer je to tehnički neizvedivo, savjetujemo da izaberete onaj projekt za kojeg smatrate da je najprofitabilniji i njemu se posvetite.

U ovoj godini trebali bi više pripaziti na zdravlje, zbog prevelike zaokupljenosti poslom, nećete redovno jesti, zbog čega će doći do manjih zdravstvenih problema, savjetujemo da stavite sebe na prvo mjesto, a ne posao i zaradu, jer ako zapostavite zdravstveno stanje i razbolite se nećete moći ni obavljati posao.

Na ljubavnom planu kao što smo već naveli slobodni neće imati nekih značajnih promjena jer im je karijera na prvom mjestu, moguće su jedino prolazne avanture u ljetnim mjesecima, dok kod onih u vezama moguće su manje razmirice i svađe, koje će se javiti kao posljedica umora i zaokupljenosti poslom, no sve ćete to rijesiti.

Ova godina je pogodna za napredovanje na poslovnom planu, što ćete znati iskoristiti, pokažite svoju kreativnost i maštovitost i poslovnim uspjesima neće biti kraja. Važno je samo da slijedite svoje ciljeve i budete uporni. Mogle bi vas sputavati osobe koje neće biti sigurne u vaš uspjeh, no nemojte se previše obazirati na komentare drugih nego slušajte vlastitu intuiciju, i konzultirajte se s osobama koje bi vas mogle pravilno usmjeriti i koje bi vam mogle pomoći. Zbog posla patiti će vaš društveni i ljubavni život, savjetujemo da nastojite izbalansirati, i svima posvetiti jednako vremena, ili barem onoliko koliko zaslužuju po vašem mišljenju. Važno je da prilikom toga ne zaboravite na svoje zdravstveno stanje, koje ćete zanemaraviti naručito sredinom godine. Savjetujemo da se dobro organizirate i imati ćete dovoljno vremena za sve, a naručito za one koji vas najviše vole.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document