Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

VAGA (24.9.-23.10) - GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Ovaj znak pod utjecajem Saturna i Venere u ovoj godini neće dovesti do nekih značajnih promjena u vašem životu. Zbog vaše neodlučnosti mogli bi propasti dobri projekti, stoga važno je da pravovremeno reagirate, u ljubavnom životu neće biti nekih značajnih događanja osim prolaznih avantura, zavesti ćete osobu svojom pažljivošću, i ljubaznošću, a kad shvatite da to nije to, jednostavno ćete otići, što bi moglo dovesti do negativnih posljedica. Kraj godine će za vas biti jedno od ljepših razdoblja, provesti ćete ga u druženju, putovanjima, odnosno svemu onom što volite.

Na poslovnom planu ova godina će biti za vas pozitivna, ukoliko na vrijeme investirate u neki projekt za kojeg imate dobre argumente za uspjeh, jer ako budete previše vagali stvari kao što to inače činite mogli bi izgubiti dobru priliku.

U ovoj godini nebi trebali imati nekih značajnih zdravstvenih problema, osim evenutalne prehlade i viroze u prelaznim razdobljima godine, isto tako zdravlje vam zavisi od raspoloženja stoga savjetujemo, da se opustite uz sportske aktivnosti, preporuča se dakle stalna tjelesna aktivnost, i ukoliko bude većih problema svakako potražiti mišljenje liječnika.

U ljubavi ova godina neće imati za vas značajnih događanja, budući da ste zaljubive prirode, neće vam se biti teško zaljubiti, to će za vas sve biti samo prolazne osobe u životu, samo pazite da svojom zaigranošću ne povrijedite neku osobu, jer bi vas to moglo koštati. Oni koji su u vezama prolaziti će jedan mirniji ljubavni život, provesti će lijepe trenutke sa svojim partnerom, i pri tome uživati.

Naš savjet jest da postanete odlučni i da pravovremeno reagirate što se tiče poslovnih projekata, budući da ste osjetljivi na mišljenja i stavove drugih, neke zaključke ipak moramo donijeti sami, stoga savjetujemo da poslušate stavove drugih, i na temelju toga donesete sami odluku za koju smatrate da je najbolja za vas. Ova godina je dakle pogodna za napredovanje i usavršavanje, ukoliko se odlučite poraditi na svom znanju, ova godina je pravo vrijeme za to, jer će se to na kraju isplatiti, uloženi trud će rezultirati primjenom naučenog što će vam donijeti zadovoljstvo i uspjeh.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document