Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Godišnji Horoskop 2013:

STRIJELAC (23.11.-21.12)- GODIŠNJI HOROSKOP 2013
Strijelce u ovoj godini očekuje veliki broj preokreta u njihovim životima. Ova godina bi za vas trebala biti prepuna iznenađenja od kojih će neka biti manje ugodna. Jednostavno rečeno je da razdoblje u koje ulazimo nikako nije godina strijelca te su mogući razni problemi pogotovo ljubavni. Kao što smo naveli u prijašnjem godišnjem horoskopu. Utjecaj vašeg glavnog planeta Saturna odraziti će se također na nemir u vašem poslovnom svijetu gdje će te imate velikih problema a možda i najveće do sada. Jednostavno ova godina nije u vašem znaku, no ipak blaga naklonost položaja planeta neće utjecati na promjenu vašeg zdravstvenog stanja koje će približno biti jednako kao i u 2012 godini. Ova godina će vam otvoriti razna pitanja koja će vas mučiti jedno jako dugo razdoblje no pokušajte savladati osjećaje i pobijediti sve nedaće koje vas očekuju u 2013 godini.

Vaša ljubavna situacija prolaziti će turbulentne dane kroz prvu polovicu godine, dok će druga polovica biti nešto mirnija, a za samce očekuje se godina u kojoj se ništa dobro neće dogoditi već će sve biti orijentirano na prolazne osobe kroz vaš život koje vam ništa neće značiti. Parovi u prvom djelu godine mogu očekivati i prekide jer dolazi do velikih nemira između planeta. Vaš sexualan život biti će odraz svih ovih pojedinosti navedenih u gornjem djelu teksta te kao rezultat biti će također uglavnom biti loš.

Kod vas će u ovog godini vrijediti ona stara poslovica: "Puno toga bi želio, a ništa mi ne ide od ruke.." te će vas pratiti sve do kraja iduće godine kada je na vidiku početak jedne totalno nove priče. Jednostavan savjet za sve vaše investicije i poslovne projekte bi bio da se klonite svih većih ulaganja jer ovo jednostavno nije vaša godina.

Također, mogući si veći problemi u užem djelu vaše obitelji, neprestane svađe i natezanja pogotovo s najbližima koji neće trpiti vašu netrperljivost. Savjetujemo vas da pripazite na onome što radite i što govorite jer neki bi se oko vas mogli naći uvrijeđeni.

Jedina pozitivna stvar u ovoj godini kao što je gore navedeno je to da nećete imati većih problema sa zdravljem, te da se u tom pogledu možete opustiti. Ukoliko ste do sada i imali nekih ozbiljnijih problema ova godina bi za vas trebala donjeti blagi oporavak vašem tijelu po zdravstvenom pitanju. Jedini manji problemi mogući su s rijetkim glavoboljama i za sve one kojima proljeće predstavlja problem zbog alergija i njihovih učinka na osobe koje imaju problema sa odlascima u prirodu i na izlete.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document