Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop, Mitologija, Planeti, Poklon za Božić, Zvijezde, Znakovi Zodijaka, ...

Životni horoskop - Horoskop za 2017 godinu

HOROSKOP VODENJAK (21.1-19.2) Životni Horoskop za Vodenjake
Rado se druze i uvijek su rado vidjeni u drustvu. Duhoviti su i zabavni i to im osigurava dobru zabavu u svakom drustvu. Nisu skrti i novac im predstavlja samo sredstvo kojim će si osigurati osnovne uvijete za zivot, stoga se često nadju u situaciji praznog novčanika ali ga isto tako brzo ponovo zarade. Svojim bi mladenačkim idejama rado mijenjali svijet i stoga se pokreću i rado staju na čelo raznih organizacija. Tesko im je zamisliti zivot a da se nemaju protiv koga boriti. Karakteristika osoba rodjenih u ovom znaku je da sve sto stiču zele podijeliti sa drugima. Samoća im je najveća kazna.Muski zračni znak kojim vladaju planete Saturn i Uran, ali pored njih osjeća se utjecaj i Merkura i Venere. Kod Vodenjaka posebno izrazena humanost i zelja za kolektivnim radom. Spremni su se zrtvovati za prijatelje posebice one koje vole. Ni razočarenja kroz koja prolaze ne uče ih pameti i ne čine nista kako bi se promijenili. i pored toga spremni su na kompromise i na razumijevanje. Smion karakter koji zivi ispred svog vremena. Kod njega je uvijek nesto pomaknuto: bilo ponasanje, bilo odjeća, frizura, navike, bilo izbor zanimanja, stana, partnera, ili bar vrsta pića koju popije s prijateljima vazno je da se razlikuje od drugih. Pri tom je originalan i neočekivan, često drugima nepredvidiv, a opet zanimljiv, pa i privlačan.

Voli izazivati, bilo verbalno upustajući se u neobične diksusije, bilo samom pojavom ili ponasanjem koje odudara od okoline. Često je neshvaćen od drugih, jer zivi ispred svog vremena, a nerijetko ga nazovu osobenjakom, čudakom. Zapravo obično kasnije shvaćen - ono sto je on činio i mislio prije izvjesnog vremena, a često se radi o godinama sad tek razumiju i prihvaćaju drugi, no to njemu vise nista ne znači, jer on je već i sad opet negdje ispred s vječno novim i novim idejama. I tako se već poznata priča nastvlja većinu njegova zivota, a njega čini ravnodusnim na sud okoline.

On jednostavno ide svojim putem. Bez obzira na posebnost, obozava drustvo i prijatelji igraju veliku ulogu u njegovom zivotu. To je zato sto je u dusi humanist i u osnovi, bez obzira na sve moguće nesporezume s okolinom, voli ljude i čovjeka. Ima osjećaj za zajednicu, iako mu se zna dogoditi da ga ista zbog različitosti, odbaci ili izopći. Zato u zivotu često prolazi kroz dvije faze koje se smjenjuju: stalno okruzen ljudima, prijateljima, drusvom, ili potpuno sam drukčiji od drugih. Jako voli zabave, iako su one uvijek na jednoj uzvisenijoj razini, a obozava sve sto je novo i originalno. Katkad se zna izroditi i u egocentrika, pa pretjerivati u svojim neobičnim i neočekivanim djelovanjima. Neposredan i iskren, na svoj otkačen način zna reći ljudima istinu u lice, na sto reagiraju kako koji: neki ga zato obozavaju, a neki ne mogu smisliti. Svojom dusom i inuticijom sposoban je dokučiti najskrivenije istine, a ako ih uspije povezati sa svojim osjećajem za ljudsko i izraziti, moze stvoriti djela korisna za cijele generacije ili za čitavo čovječanstvo.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document