Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop, Mitologija, Planeti, Poklon za Božić, Zvijezde, Znakovi Zodijaka, ...

Životni horoskop - Horoskop za 2017 godinu

HOROSKOP OVAN (21.03-20.4) Životni Horoskop za Ovnove
Muški vatreni znak čiji je gospodar Mars. Veliki utjecaj na karakteristike Ovna čine Sunce a nasto manji Jupiter. Puni su životne snage, odlučni, veoma uporni i bezobzirni u postizanju svojih ciljeva Teze ka ranom osamostaljenju i tesko prihvaćaju pomoć sa strane. Velikom snagom volje probijaju se kroz zivot i postizu zacrtane rezultate. Teško podnose podređeni polozaj, spremni su snositi punu odgovornost za sve svoje postupke koje ustrajno brane. Kada se suoče sa preprekama za ostvarenje svojih ideja i ciljeva skloniji su propasti nego odustajanju. Dobri su vodje i veoma temperamentni. Red i disciplina su im jako bitni ali se sami istog ne pridrzavaju Nisu osobe koje se mogu pohvaliti izrazito pozitivnim moralnim kvalitetama, skloni su prevarama i rasipanju ali se prilagodjavaju postenosti kada im to donosi korist. Zestoki su u opravdavanju svojih postupaka a kao vrline mogu im se pripisati entuzijazam, ne prihvaćanje pa čak i preziranje opasnosti dok im fanatizam I pretjerana zelja za vlasću moze prijeći čak i u manu. Ne prihvaćaju prepreke i ako ih na vrijeme ne uoče postaju veoma drski, bahati i bijesni. Nisu osobe koje će vas sarmirati već će se pokusati nametnuti.

Često im se pripisuju karakteristike sklonosti ljubomore, svadjalica i sl. Stoga im se česće dogadjaju komplicirani odnosi u zivotu, iako imaju veoma razvijenu moć zapazanja i prosudjivanja koje ne koriste jer se ponasaju u skladu sa svojom urodjenom impulsivnosti. Mogu postati kvalitetni sportasi, vole prirodu, jaka volja za radom usporava ih jer najčesće zive u kontinuiranoj napetosti sto ih često dovodi do raznih oboljenja. Uzitak su im putovanja i promjene kako u poslu i ljubavi tako i u ostalim ljudskim aspektima. Obzirom da imaju jake sposobnosti ipak su u stanju sebi osigurati jako dobru budućnost. Najbolje rezultate pokazuju u djelatnostima gdje im se daje mogućnost upravljanja drugima.

Izgledaju i kreću se kao sportaši sto često i jesu. Jako malo ovnova se ne bavi sportom, ako se ne bave profesionalno velika je vjerojatnost da će se sportom baviti rekreativno. Često ih se moze naći u borilačkim sportovima, kao i u profesionalnoj vojsci. To su ujedno i zanimanja u kojima se oni dobro snalaze, a vrlo je zanimljivo da ih dosta ima u politici. Klasična astrologija ovnove veze uz uniformu pa ih moze zanimati i policijski posao.

U ljubavi ovan nije za sentimentalnost. Voli iskreno i posteno, ali smatra da to ne treba oglasavati u svakoj prilici. U vezi s ovnom pojedinci često saznaju sto znači strastvenost u svakom smislu te riječi. Isto tako, u vezi s ovnom, ne smijete pokazivati ljubomoru. Ljubomora i posesivnost su siguran način da ih otjerate od sebe.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document