Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop, Mitologija, Planeti, Poklon za Božić, Zvijezde, Znakovi Zodijaka, ...

Životni horoskop - Horoskop za 2017 godinu

HOROSKOP SKORPION (23.10-22.11) Životni Horoskop za Škorpije
Vladari zenskog vodenog znaka Škorpije su Mars i Pluton. Obiluju čudnom izdrzljivosti i imaju zadivljujući nagon za opstanak. Vanjskim izgledom djeluju bojazljivo ali je to samo prividno jer se u njima skrivaju brojne ideje i planovi. Smatraju sebe neshvaćenima ali i ne pridaju vaznost svojoj neshvaćenosti. Nisu spremni prihvatiti ničiji savijet jer sebe smatraju sveznalicama. Često precjenjuju svoje sposobnosti no to nadoknadjuju nevjerovatnom upornsću. Dobri su organizatori i rukovodioci iako očajavaju pri neispunjenju svojih planova. Nisu se spremni pozaliti a jos ¡ manje prihvatiti bilo čiju pomoć. Skloni su sve svoje probleme rijesavati isključivo sami a mogućnosti pomoći sa strane ignoriraju.

Ogradjuju se od bilo kakvih datih im obećanja i veoma su samouvjereni. Od malih problema u stanju su napraviti ogromne kako bi utrosili i korisno vrijeme na rijesavanje istih. Pronicljivi su u procjeni tudjih karaktera i rijetko donose krivu procjenu. Osobine su im jaka volja i postojanost a mane ljubomora i tvrdoglavost. Spremni su kritizirazi ali nikada ne nauče prihvatiti kritiku. Lakse se nose kroz karijeru u malim kolektivima jer im tesko pada rad u velikim kolektivima.Opasnost mu dobro stoji i nije daleko od njegovog prirodnog stanja, a ne zazire ni od osvete ili bar da vrati milo za drago. Ne oprasta. U stanju je slomiti neprijatelja ako je potrebno i slamajući sebi neke najdraze stvari. To nadoknadjuje izuzetno visokom sposobnosću regeneracije, pa ziveći promjene u svom zivotu kroz unistavanje i ponovno gradjenje, obnavlja sebe bolje nego itko. Jasno, ukoliko se ne unisti sasvim, a ima i takvih slučajeva.

U osnovi ovi ljudi mogu biti pogresno shvaćeni kao destruktivni, no ako se uzme u obzir da su nakon rusenja, isto takvom snagom sposobni obnavljati sebe i svijet, na svoj poseban način i uz pravilno usmjeravanje energije, mogu biti izuzetno korisni i konstruktivni. Lako proziru situacije i ljude, jer imaju jaku i ostru intuiciju. Ako nesto odluče, u tome su dosljedni i moze se reći da imaju jak karakter.

Vole provocirati, nezgodni su kao neprijatelji, često i opasni zbog već opisanih osobina, a i zbog toga jer ih znaju sjajno prikriti kroz svoju tajnovitost. No kad vole, vole takvom snagom i strasću da su u stanju učiniti doslovno sve - i dobro i lose - za svoju ljubav. Vole zestoko i duboko, a isto tako su u stanju slomiti sve, ako stvari krenu losim tokom. Zbog toga se s njima nije za igrati. zivot shvaćaju ozbiljno, a tako se i ponasaju.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document