Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop, Mitologija, Planeti, Poklon za Božić, Zvijezde, Znakovi Zodijaka, ...

Životni horoskop - Horoskop za 2017 godinu

HOROSKOP VAGA (23.9-22.10) Životni Horoskop za Vage
Vaga je muski zračni znak Zodijaka koji je pod utjecajem Venere i Saturna. Osobe rodjene u ovom znaku su uravnotezenog karaktera sa puno smisla za pravdu. Sentimentalni, njezni i osjećajni ali i skloni veoma lakom zaljubljivanju. Rodjenima u ovom znaku kao rijetko kojem naročito se uočava različiti broj karakternih osobina. Ove osobine daju harmoničan i stalozen karakter, vječiti optimizam i ogromnu zelju za putovanjima. Osjećajnost i njeznost ne zele pokazati, zele biti samostalni i ne dozvoljavaju nikakvo utjecanje na već donesene odluke i planove. Otvoreni su u priznavanju svojih poraza i toga se ne stide ali znaju biti i veoma tajanstveni, kao rijetko koji znak.

Nisu naročito odlučni i ne izvlače pouke u već učinjenim pogreskama. Skloni su ponavljati svoje pogreske. Ne prihvaćaju velike odgovornosti a skloni su stavljati osobne interese ispred drugih. U obitelji su uvijek vladari koji moraju imati sve konce u svojim rukama. Njihove vrline su ljubaznost, pazljivost, vjernost dok su mane neodgovornost i ljenost. Borba protiv vlastite preosjetljivosti prisutna tijekom čitavog zivota kod osoba rodjenih u ovom znaku. Neuspjeh gotovo da i ne podnose i kod njih unosi velike nemire. Posebno ih pogadja neuspjeh ako su planirali siguran uspjeh. Osjetljivi su na misljenja i stavove drugih ako su ih spremni kritizirati a i dogadja se da beznačajne konflikte pretvaraju u velike probleme. Nisu skloni teskom fizičkom radu i trebali bi odabrati poslove vezane uz umjetnost, trgovinu ili financije. U gradjevinarstvu mogu postići najveće uspjehe.
Sklon je finijim stvarima i pojavama, kao i umjetnosti, te isto takvom ponasanju i izrazavanju. Sposoban je staviti se u poziciju drugog i zato dobro razumije druge, katkad do te mjere da zaboravlja na samog sebe i svoje potrebe. Zbog teznje da uvijek uskladjuje stvari, zna upasti u zamku neodlučnosti, pa predugo razmislja i vaze, te dok izabere, ako uopće izabere, ili postavi stvari na mjesto koje bi im pripadalo, prilika je već prosla. Istu neodlučnost i njene posljedice moze nadoknaditi sarmom kojim zrači u svakoj prilici. Takodjer posjeduje dobar osjećaj za etiku, pa zna prosuditi stvari pravedan je ukoliko zvi u skladu, no ako se sklad poremeti, potpada pod emotivni dozivljaj i donosi subjektivan sud. Kad ostvari trajniju ravnotezu, moze se pretvoriti u finog mudraca uvijek nasmijesena lica.

Profinjen karakter koji uvijek i u svemu trazi ravnotezu. Ima izrazen smisao za estetiku, a i sam najčesće izgleda lijepo i djeluje elegantno. Zbog toga je privlačan i ugodan ljudima, kao sto mu je i samom ljubav i partnerstvo najdragocjenije u zvotu. Odličan je diplomat, rado prihvaćen i vidjen. No ako nema svoju drugu polovinu, duboko pati, jer je i duboko emotivan. Isto tako i duboko voli i daruje bezuvjetno svog sebe svojoj ljubavi, te na taj način zapravo ostvaruje sebe.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document