Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop, Mitologija, Planeti, Poklon za Božić, Zvijezde, Znakovi Zodijaka, ...

Životni horoskop - Horoskop za 2017 godinu

HOROSKOP BIK (21.04-20.05) Zivotni horoskop za Bikove
Zenski zemljani znak u kojem vlada Venera a osjeća se jako prisustvo Mjeseca. Osobe rodjene u ovom znaku veoma su dinamične i energične. Smireni su i promisljeni u pripremanju svojih akcija koristeći opreznost istrajnost i vrijednoću. Kao da su rodjeni sa radnim navikama koje im pomazu da hrabro koračaju kroz zivot i ne dozvoljavaju da ih se u tome ometa. Entuzijazam im je karakteristika koja im daje pravo da se sami love u kostac i sa najvećim problemima. Od prijatelja i poslovnih partnera očekuju prihvaćanje nedostatka njihove elastičnosti i prilagodbe bez dodatnih upozorenja. Tvrdoglavast je posebno izradjena iako ih dovodi u situacije nemogućnosti napredka kroz karijeru , iako postizu dobre poslovne rezultate zahvaljujući svojoj upornosti, radisnosti i uvijek prisutnim zalaganjem. Ponos ih dovodi u česte sukobe sa rodbinom, prijateljima i drugim jer ne podnose uvrede i tesko podnose salu na svoj račun. Smatraju sebe jedino ispravnim misljenicima i uvijek su odani svojim principima. Rodjenjem dobivaju sklonosti ka svim vrstama umjetnosti, vole ovozemaljske uzitke i dobro im ide raspoznavanje dobra i zla.

Nije ih dobro naljutiti jer tesko savladavaju bijes kojim mogu dovesti do nezeljenih posljedica. Ljubav im je afirmacija za kojom jako teze, a ako je izgube veliki su patnici. Materijalnu sigurnost stvaraju u drugoj polovici zivota i time nestaju njihovi problemi. Raspolazu ogromnom energijom, nerado je uludo koriste i obično dobro razmisle prije nego će se izloziti razbacivanju. Izvana izgledaju veoma mirni i stalozeni, ponekad i nezainteresirani. dok u sebi netremice vode borbu sa svojim nevoljama. Optimizam i vjeru u sebe nikada ne gube. Velike uspjehe u zivotu postizu isključivo vezajući se za jednu vrstu posla ali pritom moraju pronaći i zadovoljstvo u poslu kojim se bave. Veoma su zahtijevni prema sebi i rijetko će se kroz posao sukobiti jer se ne oslanjaju na druge. Zbog toga neće biti zapostavljeni već će steći postovanje jer ispravnim stavovima staju u svoju obranu i time daju do znanja da su valjani i ozbiljni.

Moraju u svom zivotu koristiti taktičnost jer ljutnja i gnjev nisu jedini neprijatelji ovom znaku odnosno zbog njihov tvrdoglavasti mogu imati jos vise posljedica. Stoga im odgovaraju poslovi gdje je točno odredjeno tko sto radi jer tako neće imati priliku dovesti se priliku nesporazuma.

Odgovara mu da stvari teku ustaljenim, konzervativnim i sporim tokom. Komotan je i voli ugodan zivot. Izuzetno cijeni imanja i ima najbolji osjećaj za posjedovanje. Stovise, to mu je jedan od osnovnih kriterija u zivotu, pa stoga mnoge i nematerijalne stvari podvodi pod materijalistička mjerila. Zbog toga ga uzasava gubitak imovine, nesigurnost i neizvjesnost, a svaki rizik mu je mrzak pojam.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document