Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Indijski Horoskop:

INDIJSKI HOROSKOP - Znakovi
TULA (Vaga, 18. 10. - 16. 11.) PRIVRZENOST - Jako ste drustveni, uvijek okruzeni prijateljima i najsretniji kada s njima mozete podijeliti sve vazne trenutke. Ovaj je znak simbol privrzenosti pa ne podnosite prekide, kakvi god oni bili. Jako ste humani i ne vidite zamke koje vam mogu postaviti oni koji traze samo nekoliko ugodnih trenutaka u vasem drustvu.

VRISCHIKA (Škorpion, 17. 11. - 16. 12.) VODENA STRUJA - Vasim znakom vlada bog Šiva koji unistava da bi bolje gradio. Poput vodene struje, i vi ste neprestano u pokretu, ali nitko ne poznaje dubinu vase duse. Naizgled ste oholi, ali zapravo ste vrlo ponizni. Ne zelite pokazivati osjećaje iz straha da ne upadnete u zamku losih prijatelja, no takvo ponasanje donosi vam komplikacije u ljubavnom zivotu jer pokusavate ovladati onima koji vas vole.

DHANUS (Luk, 17. 12. - 14. 1.) OPTIMIZAM - Vi se hvatate ukostac sa zivotom, optimistični ste i puni dječjeg entuzijazma, smatrajući da ste predodredjeni za najbolje. Koliko je to dobro za vas, često je otezavajuće za ljude oko vas. No sposobni ste na vrijeme shvatiti svoju pogresku i ispraviti je. Kad je novac u pitanju, ne prestajete ulaziti u rizike. U ljubavi trazite da vam se dive, zanimaju vas drugačije osobe, pa se često zaljubljujete u strance, spremni prihvatiti njihov način zivota.

MAKARA (Krokodil, 15. 1. - 13. 2.) SIMBOL NASTOJANJA I TRUDA - S vama nista nije prepusteno slučaju, ali uvijek prolazite tesku fazu prije nego sto ostvarite svoje ciljeve. Vasi bliznji tada misle da se bavite crnim mislima. U djetinjstvu pokazujte znakove ranog sazrijevanja, a kada odrastete malo ćete se opustiti, ali tek kada se financijski osigurate podebljim bankovnim računom. U ljubavi ste sigurni, čak se doimate i prestrogi.

KUMBHA (Amfora, 14. 2. - 14. 3.) SLOBODA - Jako postujete svoju, ali i tudju slobodu, pa stoga očekujete od drugih ljudi da se isto tako ponasaju. Doimate se kao antikonformist, no u stvarnosti ste konzervativna osoba. Oko sebe ste stvorili krug prijatelja koji su vas zaklon od zivotnih opasnosti. Znatizeljni ste i volite učiti te se trudite povećati svoja znanja. U ljubavi ste stidljivi i vrlo rijetko činite prvi korak.

MINA (Riba, 15. 3. - 14. 4.) SUZDRZANOST - Vas kreativni talent ima potrebu izraziti se, ali vi si često ne pruzate sansu da ostvarite svoje snove. No iza prividne suzdrzanosti krije se ponos, pa iako se ne usudjujete pristupiti drugima, nekako ih uvijek privučete da dodju vama. Ljubav vas 'hrani', pa ako naidjete na partnera koji će vas ohrabriti, iskoristit ćete sve svoje adute da uspijete u zivotu.

<< Prethodna 1 2 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document