Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Indijski Horoskop:

INDIJSKI HOROSKOP - Indijski horoskop po datumima
MESHA (Jarac, 15. 4. - 15. 5.) AMBICIJA - Jaka mentalna snaga pomaze vam da uspjesno ostvarite zamisli, ambiciozni ste i nikada ne popustate. Izrazeni smisao za inicijativu gura vas medju vodje, no privlači vas bljestavilo pa padate na najnovije trendove. U ljubavi se poduzetni, a s vremenom postajete i vjerniji.

VRISHABHA (Bik, 16. 5. - 16. 6.) VELIKO SRCE - Ovo je znak komunikativnosti i umjetnosti izrazavanja u javnosti. Ne volite nemar i povrsnost. Neprekidno skrbite za svoje najblize, ali ste u odnosima s drugima oprezni i ne volite preveliku bliskost dok ne steknete povjerenje. Puni ste ljubavi i velikog srca, pa stalno čeznete za romantikom. Jedan ste od najvjernijih partnera osobi koja vas voli.

MITHUNA (Savez, 17. 6. - 16. 7.) HUMOR - Vi predstavljate znak koji sve moze dovesti u pitanje, sjena ste i svjetlo, i svi se moraju prilagoditi vasim suprotnostima. Razum vam radi sto na sat, a vase sposobnosti prilagodjavanja su beskrajne. Vasa najjača odlika je humor, a najčesće ga koristite kada zelite nekoga zavesti. Neodoljivi ste i volite kada suprotni spol ludi za vama te im rado uzvraćate osjećaje.

KATAKA (Rak, 17. 7. - 17. 8.) - OSJETLJIVOST - Ovim znakom vlada Mjesec, sto ga čini osjetljivim i tajanstvenim. Vezani ste uz svoje korijene i najvaznija vam je obitelj, a prijatelje pomno birate. Strah vas je da ćete biti ostavljeni, posebno od partnera. U ljubavi ste intuitivni i volite vise naslutiti osjećaje voljene osobe nego da vam ona prizna svoju strast.

SIMHA (Lav, 18. 8. - 17. 9.) NEPOPUSTLJIVOST - Volite raskos i uzitke. Izravni ste i nagli u ophodjenju s drugima, ali i odani i bez drugih primisli. Za vas je novac srz borbe i ne posustajete u bitki dok ne pobijedite. Ponosni ste i ne podnosite ravnodusnost te ne popustate dok ne osvojite voljenu osobu. Šarmantni ste, ali ne i odveć vjerni.

KANYA (Gospodjca, 18. 9. - 17. 10.) SLIJEDITE SVOJU MISIJU - Ljubitelj ste čitanja knjiga u zelji da steknete znanja koja odgovaraju vasim ambicijama. Strogi ste i vasa svakodnevica je organizirana kao po koncu. Uvijek ste točni i slijedite svoju zacrtanu misiju. Vrlo ste osjetljivi i ne trpite nevjeru. Smatrate da se zajednički zivot treba okruniti brakom, koji se zasniva na odanosti.

<< Prethodna 1 2 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document