Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Keltski Horoskop:

KELTSKI HOROSKOP - Hrast, Bozikovina, Lijeska
HRAST (od 10.6. do 7.7.)

Za Kelte je hrast bio simbol istine. Ovo drvo je predstavljalo izazove za čovjeka koji kroz njih dolazi do svog pravog izvora, do svoje biti. Kelti su ulazna vrata u kuću izradjivali od hrastovine, vjerujući da se tako stite od mogućnosti da u kuću udju zli duhovi. Zirove su stavljali po stepenicama kuće vjerujući da se na taj način stite od udara groma. Osobe rodjene u periodu hrasta obično su odgovorne, ozbiljne i mirne. Znaju se nositi sa zivotom, a naročito cijene istinu, pa im je jedno od glavnih obiljezja nepopravljiva iskrenost, ma sta ih to kostalo. Na neki način su vrlo moralne, a prema drugima mogu biti prilično zahtjevne. Njihova boja je crna, a zivotinja bijeli konj.


BOZIKOVINA (od 8.7. do 4.8.)

Bozikovina je drvo koje simbolizira snagu, a koristila se za podizanje iste. Kelti su je sadili blizu kuća kako bi ih stitila od zla. Po zimi su njeno granje unosili u kuću vjerujući da se tu sklanjuju vilenjaci. Ljudi rodjeni u vrijeme bozikovine prilično su organizirane osobe. Teze visokim standardima i mogu se ponasati zastitinički. U osobnim odnosima mnogo traze, ali su spremne i mnogo dati. Kod njih nema ničeg prosječnog. Imaju razvijen smisao za logiku i biznis, a dobri su i zabavni kao prijatelji. Ako se vezu, to obično traje. Njihova boja je tamnosiva, a zivotinja mačka.


LIJESKA (od 5.8. do 1.9.)

Irska vjerojavanja govore da se u lijesci krije vila koja obozava pjesnistvo. Ova muza nadahnjivala je Kelte da vjeruju kako se konzumiranjem ljesnjaka pojačava masta, te dobivaju intuitivne sposobnosti, kao i mudrost. Ako bi netko posjekao drvo lijeske, bio bi kaznjen smrću. Osobe rodjene u vrijeme lijeske pronicljive su vise nego druge, imaju izvrstan dar opazanja, razvijen intelekt, te su odlični govornici sposobni za razne analize i diskusije. Pravi su perfekcionisti, a znaju spojiti umjetničko i praktično. Na prvi pogled mogu djelovati rezervirano, no to je samo dok ne ispipaju teren, jer su po prirodi oprezni. Tako im treba i vremena da detaljno upoznaju voljenu osobu, no kad se vezu, to moze potrajati. Njihova boja je smedja, a zivotinja vrana.

<< Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document