Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - ŠTAKOR
Godine Štakora: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Osnovne osobine: Drag, vrijedan, drustven, stedljiv.
Štakor je stedljiv, vrijedan i oprezan s novcem. Ponekad je toliko ekonomičan da njegova stedljivost prelazi u skrtost. Štakori su rasipni samo u tri slučaja. Prvo, ako su veoma zaljubljeni ili ako im je do nekoga posebno stalo.

Drugo, ako su kolekcionari (a to su mnogi Štakori) knjiga, umjetničkih predmeta, maraka i sl. Treće, ako vjeruju da će poboljsati karijeru i ostvariti ambicije. Ova posljednja crta ilustrira njihovu najvazniju osobinu: Štakori su uvijek ambiciozni i tačno znaju sta zele od zivota. Uspjeh im osigurava njihova marljivost, pragmatičnost i sposobnost da se slazu s drugima.
Emocije i ljubavni zivot: Štakori su toliko dobri u skrivanju istinskih osjećanja da im je ponekad tesko pokazati emocije drugima.

Stoga mnogi cijene Štakore kao hladne osobe, koje nije lako povrijediti i čije se emocije tesko otkrivaju. Ovo, naravno, nije tačno. Vanjski mir tipičnog Štakora često skriva uzavreli kazan emocija. Kada ih povrijede oni pate, pokusavajući da skriju emocionalne oziljke.

Konj će rijetko zasnovati uspjesnu i dugotrajnu vezu s Štakorima. Štakor će biti sretan sa Zmajem i Majmunom. Druge kombinacije su obično zadovoljavajuće, iako su u odnosu Štakor/Štakor partneri suvise slični da bi bili zajedno i da bi se dobro osjećali.

Kombinacije Štakor/Tigar i Štakor/Pas puni su napetosti, ali uz dobru volju s obje strane veze mogu biti uspjesne.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document