Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - ZEC
Godine Zeca: 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Osnovne osobine: Sreća, plemenitost, ljubaznost, tiha inteligencija, senzitivnost, umjetnost.

Opće crte: Zec je jedan od najsretnijih zivotinjskih simbola i moze da prodje neozlijedjen kroz mnoge nevolje koje bi većinu drugih zivotinja unistile. Zečevi nisu borci, vise vole pregovore i kompromise nego izravni sudar sa onima s kojima se ne slazu. Ova spremnost za trazenje mirnih puteva za rjesavanje problema ne smije se smatrati popustljivosću. Ako Zečevi moraju da se bore, to rade s velikom hrabrosću i silinom. Ljubav prema miru upotpunjuje se interesovanjem za muziku i umjetnost i plemenitim obzirom prema interesima i osjećanjima drugih. Negativ-nije crte Zeca su sklonost iznenadnim promjenama raspolozenja, koje drugima mogu biti neprijatne.

Emocije i ljubavni zivot: Zečevi vole zadovoljstva, fizička uzbudjenja ljubav i brak. Ali jos vise vole komfor i udobnost. Ipak, zelja za lagodnosću - čak luksuzom - obično zna da prevlada sve druge obzire. I dok Zečevi traze povremene veze sa osobama koje odgovaraju njihovoj fizičkoj strasti, rijetko ulaze u dugotrajne veze ili brak s nekim za koga ne vjeruju da im u zivotu moze obezbijediti lagodnost i komfor. Najmanje zadovoljavajući odnos Zec ima sa Pijetlom. Tigrovi se takodjer s njima rijetko dobro slazu, a teski su i odnosi sa Majmunima i Konjima. Izuzetno dobri partneri za Zeca su Vepar i Ovca. Odnosi s drugim zivotinjama su relativno dobri, posebno sa Psima.

Pet elementarnih Zečeva: (Svi elementarni Zečevi su negativni).

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document