Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - PIJETAO
Godine Pijetla: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029

Osnovne osobine: Neobično ponasanje, netaktičnost, duhovitost, efikasnost, dobar glumac...

Opće crte: Pijetlovi su dobri s novcem, veoma su disciplinirani i uzivaju da organizuju ljude i stvari. Oni to veoma dobro čine i mnogo znaju, i zele da drugi toliko znaju, stoga su skloni da se hvalisaju (kukuriču) o vlastitim sposobnostima. Njihovo kukurikanje je manje monotono, uistinu su dobri zabavljači i s njima nikad nije dosadno. Pogotovo, uz piče ili za večerom. Kod većine Pijetlova postoji pozorisni element - uzivaju u glumi, očekuju aplauze i obozavaju da su u sredistu paznje. Ali, oni se često ponasaju i kao ekscentrici. Samo, čovjek nikad nije siguran da li je njihova ekscentričnost stvarna ili je to samo jos jedan način da privuku na sebe paznju. Uz ovo ide i sklonost da drugima dijele savjete kako da zive i da krajnje netaktično kritikuju. Ipak, prijatno je poznavati Pijetlove, jer njihove vrline nadmasuju njihove mane.

Emocije i ljubavni zivot: Pijetlovi su podlozni promjenama raspolozenja. Obično su ili veoma sretni ili krajnje nesretni, rijetko nesto izmedju. Pijetao ili voli ili ne voli; ravnodusnost nije karakteristika njegovog emocionalnog stanja. Zec je simbol s kojim ima najmanje zadovoljavajuću vezu - ove dvije zvotinje su potpuno nekompatibilne. Ima dosta napetosti i u vezi Pijetao/Pas ili Pijetao/Majmun, partneri su nesposobni da shvati zasto im se onaj drugi vise ne divi. Zmija i Vo su Pijetlovi idealni partneri. Ostale veze su umjereno uspjesne.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document