Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - KONJ
Godine Konja: 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026

Osnovne osobine: Avanturizam, veselost, drustvenost, popularnost, plemenitost, promjenjivost.

Opće odlike: Konj je temperamentna i vesela zivotinja i osobe rodjene u Godini Konja posjeduju iste karakteristike. Omiljene su u sredinama u kojim zive, a ljubav i obzir sto prema njima osjećaju drugi ponekad idu u krajnost. Konji nisu posebno vatreni, nego su izrazito temperamentni i nerjetko skloni čudnom ponasanju. Njihova česta nepredvidljivost donosi im kod njihovih nemastovitih poznanika i prijatelja reputaciju da su čudni. Konjima je njihova sloboda veoma vazna. Budući da su time veoma zaokupljeni, skloni su da zaborave da i drugi zele nepomućenu slobodu. Sebičnost tipičnog Konja nije proračunata i stoga se ne prosiruje na novčana pitanja - mnogi Konji su toliko darezljivi da im to predstavlja manu. I pored njihove nepredvidljivosti i nesposobnosti da se drze rasporeda koji im ne odgovara, Konji obično dobro napreduju u karijeri. Njihova veselost, odanost i plemenitost omiljena je u svakom drustvu, sto konjima daje poseban status.

Emocije i ljubavni zivot: Konji se lako zaljubljuju, ali se s jednakom lakoćom i odljubljuju. Konje bije glas da česće od drugih mijenjaju partnere, a njihova nepredvidljiva priroda čini ih uzbudljivim partnerima. Ovo se posebno odnosi na Vatrene Konje. U staroj Kini na muskarce Vatrene Konje gledalo se kao na ljudske ekvivalente pastuha, a na zene Vatrene Konje kao na pozeljne ljubavnice koje su strastvenije od drugih zena. Konji najteze zasnivaju bračnu vezu sa Pacovima. Takodje su nezadovoljavajuće kombinacije Konj/Zmija i Konj/Zec. Najbolje veze ostvaruju sa Psima i Tigrovima. Čudno, ali se i Ovcama dobro slazu.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document