Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - VEPAR
Godine Vepra: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031

Osnovne osobine: Postenje, popularnost, veselost, trazenje zadovoljstava.

Opće odlike: 'Nebruseni dijamant' je floskula koja najbolje objasnjava karakter tipičnog Vepra. Njegovo ponasanje moze da pruzi utisak pomalo cinične netaktičnosti i grubosti, ali ispod grube vanjstine se krije krajnje postena osoba, koja ima meko srce. Veprovi su lojalni i plemeniti prijatelji. Ali, njihova plemenitost je dvostrana; rado će podijeliti posljednju paru s prijateljima, ali i od njih očekuju isto. Ako njegova plemenitost nije uzvraćena, brzo će okončati takvo prijateljstvo. Veprovi su poznati po humoru i veselosti. To ispoljavaju za vrijeme dobrog jela, na zabavama i drustvenim skupovima. Drustvenost i prijatnost Veprova obično im osigurava uspjeh u karijeri i popularnost medju prijateljima. Rijetko će, medjutim, Vepar uspjeti na nekom polju na kome je potrebna diplomatija. Taktičnost nije njegova vrlina.

Emocije i ljubavni zivot: Emolcionalna temperatura Vepra se lako dize a sporo spusta. Veprovi imaju snazne seksualne porive i od velike im je vaznosti fizička strana ljubavi. Veoma su lojalni i znaju da vole. Najgori partner za Vepra jeste Zmija - ne mogu da komuniciraju jedno s drugim niti razumiju osjećanja i misli jedno drugog. Ima napetosti i u vezama Vepar/Vepar i Vepar/Majmun. Najbolji partneri su im Zečevi i Ovce. Druge kombinacije su tolerantne, ali su daleko od idealnih.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document