Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - TIGAR
Godine Tigra: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022.

Osnovne osobine: Sreća, dinamičnost, nemir, nepredvidljivost, pustolovnost, radost zivljenja...

Opće odlike: Tigar je smion do nepromisljenosti i svojim ponasanjem neprestano iznenadjuje sredinu u kojoj zivi. Nikad nije dosadno u njegovom drustvu. No, ponekad zna da pretjera i postaje prenaporan za drustvo. To je zato sto se tipičan Tigar nerjerko bez razmisljanja upusta u situacije čije posljedice nije u stanju da sagleda. Često zna da bude nekontrolirano euforičan. U najboljoj verziji, Tigrovi su tople i dobrodusne osobe, spremne da pomognu i da se solidarisu sa slabijim. U najgoroj verziji, oni su sebični i toliko nepredvidljivi da od njih bjeze i najbolji prijatelji. Što se tiče karijere i materijalnog statusa, Tigrovi su uspjesni i krajnje vjesti u zgrtanju novca.

Emocije i ljubavni zivot: Tigrovi su gotovo uvijek izrazito emocionalni i pokazuju snazan seksualni poriv. Strasni su u ljubavi i nikad im nije dosta. Stoga su skloni da prave izvanbračne izlete i 'siju divlje zito'. No, kako godine odmiču oni postaju sve ozbiljniji i uzornijii supruznici, iako uvijek zadrzavaju zicu neukrotivosti i spremnosti na avanturu.

Tigrovi su najmanje zainteresirani za Majmune. Oni dijele vrlo malo zajedničkih interesovanja i skloni su nepomirljivim svadjama. Dugu i sretnu vezu Tigar će zasnovati sa Psom i Konjem. Vepar i Zmaj su zadovoljavajući partneri, ali nisu idealni. Drugi zivotinjski simboli nemaju sta da traze sa Tigrom.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document