Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Kineski Horoskop:

Kineski horoskop - PAS
Godine Psa: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030

Osnovne osobine. Postenje, privrzenost, otvorenost, objektivnost, inteligencija...

Opće crte: Pas je ljubazan, alturista i nikad neće napustiti prijatelja u nevolji. Veoma je fer i nepravdu prema drugima mrzi istom snagom kao da je učinjena prema njemu. Njegova zaokupljenost pravednosću i ispravnosću ponekad ga vodi da sagleda svijet na prilično jednostran način. Pas nije u stanju da ocijeni da nitko nije ni krajnje dobar ni krajnje los.
Ovo njihovo sljepilo prema svijetu koji ih okruzuje nikako ne znači da su Psi neinteligentni. Naprotiv, imaju snazan, logičan um i često veliku pronicljivost. Psi osjećaju izvjesnu sumnju prema strancima i brinu ih motivi onih koje dobro ne poznaju. Iako su Psi veoma ratoborni, posebno kada osjećaju da se protive nepravdi, nisu normalni ili konstitucionalno agresivni: oni se samo bore kada osjećaju da su oni ili njihovi prijatelji napadnuti. Sve u svemu, Psi su zadivljujući ljudi: ako imate Psa za prijatelja, veoma ste sretni.

Emocije i ljubavni zivot: Psi su sumnjičavi prema strancima i ne zure da sklapaju prijateljstva. Čak su sporiji kada nude ljubav, i plase se onih koji je otvoreno iskazuju: nista im nije neprijatnije kao kad im netko koga dobro ne znaju odjednom izjavljuje svoju ljubav ili njeznost. Kad Pas jednom ponudi svoju ljubav, to je zauvijek. Psi su izuzetno lojalni svojim partnerima čak i u situacijama punim neprijatnih iskusenja. Najmanje zadovoljavajući odnos imaju sa Zmajevima: svatko od njih je nesposoban da vidi glediste onog drugog. Teska je i situacija Pas/Pijetao. Konji i Tigrovi su im najbolji partneri i nema velikih problema u tim kombinacijama.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document