Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

OVAN (21.3.-20.4.) LJUBAVNI HOROSKOP
Na samo Valentinovo, biti ćete prepuni ljubavne inspiracije i nećete se ponasati sasvim racionalno, ali posto je u to vrijeme i doba maskara, nitko vam ne bi trebao zamjeriti to malo ludiranja. Oni Ovnovi i Ovnice koji su u ljubavnim vezama mogu očekivati veoma dobar, topao i emotivan odnos svoga partnera, dok će se slobodnima pruziti prilika za romantičnu avanturu, ali samo ako isključe svoju skepsu i vjeruju u nju.

Izrazita romantična zanesenost i duh Valentinova potrajati će sve do prvih dana ozujka, nakon čega slijedi jedno tise i mirnije razdoblje rada i pripremanja za proljeće. Pun učinak ulaska Sunca u vas znak osjetiti ćete u prvim danima travnja, kada je lako moguća iznenadna avantura ili zanimljivo poznanstvo. Neke slabije veze neće izdrzati sva iskusenja vaseg intenzivnog razdoblja, a čitav prvi dio travnja osjećati ćete u sebi duh probuzenog libida i potrebe za avanturama. Svibanj bi mogao donijeti novu ljubav u vas zivot, sto je prava sreća, jer je za vrijeme vladavine Bika, vasemu Marsu najmudrije provesti zapećku u krilu voljene osobe. Sretno ljubavno proljeće vjerojatno će se odraziti i na vasu liniju, pa bi mogli navući pokoji kilogram. Romantična čarolija zaljubljenim će Ovnovima donijeti prekrasan svibanj u kojemu ćete naprosto uzivati u čarima ljubavne romantike i inspirativnog nadahnuća. Ako ste u prilici svakako počastite voljenu osobu i sebe kraćim putovanjem i moglo bi se desiti da ovaj svibanj dugo pamtite kao jedan od najljepsih do sada.

Početak ljetnog razdoblja unijeti će u vas novu vatru i energiju, pa će sve čvrste ljubavne veze dozivjeti trenutke ozbiljnih iskusenja, a slobodnim Ovnovima romantično vezivanje neće biti visoko na listi prioriteta. Situacija će biti prilično izazovna tako da čitav lipanj i srpanj nije realno očekivati veliku romantiku, ali moguće je da ćete se upustiti u vise kraćih avantura. S druge strane, velike vrućine očigledno smanjuju vas prag razumijevanja i tolerancije prema voljenoj osobi, pa su neizostavne ne samo vruće ljetne avanture, nego i vruće ljetne svadje. Koncem lipnja i početkom srpnja nastupiti će kraće vrlo povoljno razdoblje u kojemu bi bilo mudro s vase strane učvrstiti odnos s voljenom osobom, odnosno sresti neku zanimljivu osobu, jer kada vas vladar Mars 03.kolovoza udje Raka, početi će se graditi vrlo izazovni planetarni tranziti u kojima je mnogo bolje biti skupa sa osobom koju volite i kojoj vjerujete, nego ostati sam, odnosno sama. Oni pak, koji su ipak ostali sami, imati će mnogo prilika u kolovozu za uzitak u slobodi i mogućnostima koje pruza vruće ljeto, ali moraju biti spremni na to da će svaki uzitak biti plaćen nečim drugim, mozda snaznom svadjom ili na neki drugi, emotivno ranjivi način.

Tek će sredina rujna povratiti poljuljanu ljubavnu ravnotezu, kojom prilikom je moguć i neki novi početak neke lijepe ljubavne veze s kojom bi krenuli u jesen i novu zimu.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document