Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

BIK (21.4.-21.5.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Ona romantična priča koja se začela sredino siječnja svoj će kraj dozivjeti s posljednjim danima veljače, te će ulazak u ozujak biti obiljezen daleko povoljnijom situacijom na ljubavnom i romantičnom planu, ali se zbog pozicije Venere u Vodenjaku tesko moze desiti neko novo dugoročno ljubavno vezivanje. Ozujak će u cjelini biti dobar, a kada Venera koncem ozujka sjedne na polozaj zajedno s Neptunom, vasa romantična inspiracija dozivjeti će svoj vrhunac. To će biti dani kao stvoreni za duboko dozivljavanje ljubavi. Ulazak Sunca u vas znak pratiti će istodoban ulazak vase vladarice Venere u Ovna , pa bi se moglo reći da vas očekuje veoma zestoko i napeto proljeće puno ljubavne inspiracije i čiste erotske napetosti. Zadnji dani travnja biti će kao stvoreni za zestoku avanturu, a neke veze neće izdrzati sva iskusenja planetarnih tranzita, te je moguće očekivati vise raskida ili razvoda bas u ovome razdoblju. Najvećim dijelom svibnja prozivljavati ćete izuzetno aktivno razdoblje, stoga ukoliko ste zaljubljeni uzivajte do kraja, a ukoliko niste nastojte, jer će situacija biti kao stvorena za intenzivno uzivanje u partnerskoj vezi. Takva povoljna situacija, uz veće ili manje padove, potrajati će sve do prvih dana lipnja. Osnazeni podrskom partnera, s lakoćom ulazite u ljetno razdoblje kada se sve ljubavi i veze nalaze na velikom iskusenju. Isto se dogadja i s vasom vezom, a snazna posesivnost i ljubomora kojoj ste skloni sigurno neće doprinijeti smirivanju uzavrelih strasti. Tek ulaskom Sunca u znak Raka stvari će se smiriti, ali jako kratko, jer će sredinom srpnja vasa vladarica Venera učestvovati u teskom kardinalnom kvadratu izazvana od veoma teskih planeta. Ako se u vasem odnosu sa voljenom osobom ima desiti lom, desiti će se sredinom srpnja. Ako pak, odnos sa osobom koju volite izdrzi te kusnje, biti će potrebno dosta prilagodbe i popravljanja da se stvari vrate na normalne pozicije. Koncem kolovoza počinje jedno povoljnije razdoblje koje će potrajati sve do prvog listopada, nakon čega vasa Venera ulazi u znaku Škorpiona, a to je za vas emotivni zivot uvijek tesko i izazovno.

U znaku Škorpiona Venera će biti točno mjesec dana, a najizazovnije aspekte graditi će upravo na koncu toga razdoblja, kada neće biti mnogo razumijevanja izmedju vas i partnera. Moguće su lazi, moguće su prevare i sa tim osjećajem uči ćete u studeni, u znak Strijelca kada ćete osjetiti jak poriv za vraćanjem potpune slobode na emotivnom planu. Od sredine studenoga, ravnoteza u odnosima sa voljenom osobom početi će se vraćati, ali će povoljno razdoblje trajati relativno kratko. Pred konac godine mogle bi puknuti neke labavije ljubavne veze. U Novu godinu ući ćete posve otvoreni za sve izazove i uzbudjenja. Povoljni dani za ljubav će biti: od 10. do 22.ozujka, od 08.do 25.svibnja, dok će prvi dani lipnja donijeti potrebu za seksom i avanturama, sam dan 30.lipnja, dok će 10.srpanj biti vrlo aktivan na planu erotske potencije, kao i dani izmedju 10.i 14.kolovoza. Zadnji dani kolovoza mogli bi biti veoma romantični, a sredina rujna biti će izazovna, ali i romantična. Prvi dio listopada biti će dobar, kao i razdoblje izmedju 25.studenog i 3.prosinca.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document