Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

VODENJAK (21.1.-19.2.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Dan svetog Valentina obiljezava se upravo u vrijeme vladavine vaseg znaka. Ove godine u vasemu znaku nalaze se čak četiri planete, tako da se osjećate svakako, samo ne ravnodusno na sve oko vas. To će osjetiti i vas partner, a vi se potrudite biti onakvima kakve vas se smatra, najljudskiji znak.

Vas vladar nalazi se doduse u posve drugom znaku, u Ribama gdje se u tijesnoj konjunkciji sa Lilith bori da iz sebe izvuče pozitivnu romantiku, a suzbije neodoljivi nagon za avanturom i rusenjem forme koju osjećate u sebi. Kako će ta pozicija dugo potrajati, tako se spremite i na to da nećete uvijek odoljeti zovu avanture i da će biti dana kada ćete jako tesko sačuvati vjernost partneru i osobni dignitet. Taj snazni nagon potrajati će čitav ozujak i travanj.

Posto se veliki svibanjski stelij luminara i osobnih planeta dogadja mimo vaseg znaka i vladara, njegove učinke osjećati ćete uglavnom samo posredno. Nadamo se da ćete imati partnera koji će biti pod utjecajem tih planeta u konjunkciji i da će dio te čarolije tim putem doći do vas. U protivnome, sve će to proći mimo vas, a vi ćete moći ili zaliti za time da vas je poklon nebesa mimoisao ili ćete pak naći razloga za ponos uslijed činjenice da ste jedini koji zivi na vlastitoj ljubavnoj frekvenciji.

Lipanj će donijeti ugodne tranzite Marsa i Venere kroz Blizance , sto je za vas uvijek ugodno, pa ćete tada imati prilike proraditi na vlastitoj romantici i eventualno ući u ljeto sa najboljim mogućim nabojem u kojemu mozete uzivati vi i vas partner. Mnogo bolje razdoblje čeka vas koncem srpnja, iako neke veze neće izdrzati ljetnu vrućinu.

Sredinom rujna biti ćete mnogo vise raspolozeni za flert i avanture nego za romantiku, mada je moguće da se avantura pretvori u ljubav. Ta prognoza naravno, vrlo je individualna. Ostatak godine ne ukazuje na neke dramatične preokrete, dakle u ovoj godini promjena uspjeti ćete ostati svoji na svome.

Povoljni dani za ljubav biti će: konac travnja, dani od 09.do 15.lipnja, od 27.srpnja do 8. kolovoza, te svi dobri mjesečevi tranziti koje mozete pratiti na većini kalendara.

Doći će do djelomičnog poboljsanja u vasem privatnom zivotu. Lakse ćete disati i imati opusteniji stav prema voljenoj osobi, ali će povremeno i dalje dolaziti do nekih provokacija prema vama. Vazno je da ostanete mirni i da ne reagirate na njih. Tako ćete sačuvati ono dobro sto je opet probudjeno izmedju vas dvoje.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document