Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

RIBE (20.2-20.3) LJUBAVNI HOROSKOP
Od početka godine romantično sanjarite, a vrhunac vase ljubavne inspiracije biti će upravo sam blagdan Valentinova kada će sve ljubavne planete ugodno aspektirati vaseg vladara Neptuna. To će vas podići u sama nebesa, pa se nadamo da nam nećete poletjeti. Iz tih razloga upozoravamo vaseg partnera da vam veze nogu za nesto čvrsto i stabilno, jer će vasa inspiracija ljubavlju dugo potrajati, a odmah potim dolazi i vase intenzivno razdoblje.

Praktički kako god promatrali na Zodijak, ovo bi moglo zbilja biti izvanredno proljeće za vas, jer će se dobri aspekti neprekidno smjenjivati sve do konca svibnja. Naravno, druga područja zivota neće biti bas tako idilični, ali eto, ljubav u najromantičnijem formatu vam je ovoga proljeća jako naklonjena, te je tesko i zamisliti da bi ste mogli ostati sami bez zagrljaja voljene osobe koja se moze smatrati pravim sretnikom bez obzira kojem znaku pripadala. Ukoliko je vas partner i sama Riba poput vas, jedina opasnost koja vam prijeti do lipnja je ta da se dematerijalizirate i rastopite od ljubavi.

Promjene na ljubavnom planu dolaze sa prvim danima lipnja, pri čemu se nadamo da budjenje neće biti previse bolno i traumatično za vas. Većina dana u srpnju biti će vam vrlo povoljna za ljubav, iako će se traziti odredjeni kompromisi od vas. Sredinom rujna vase ukupno postignuće i na poslovnom planu zavisit će od vase sposobnosti da uskladite vase ljubavne potrebe, a prvi dio listopada ponovo donosi svojevrsnu čaroliju ljubavi iako se proljeće neće ponoviti. Slično tome proteći će razdoblje do kraja godine.

Povoljni dani za ljubav su tako brojni da je lakse utvrditi one nepovoljne, ali ipak bi naglasili Valentinovo, 15.svibanj, prvih deset dana u srpnju, kao i prve dane listopada.

Šutnja je zlato. Toga ćete se često trebati prisjetiti u ovim danima koji slijede. Naime, doći će do malih zbrki, labirinta u koji ćete se uplesti, a ako pokusate ista objasniti, bit će jos zapetljanije. Najbolje je pričekti i mirom pregrmiti ovo nejasno razdoblje. Usredotočite se samo na ono sto je pozitivno i sigurno i toga se drzite.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document