Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

BLIZANCI (22.5.-22.6.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Od 10.ozujka, imati ćete nove prilike za ljubav, bilo da je na pomolu nova ljubavna veza, bilo da se sa partnerom dogadja povoljan zaokret u odnosima. Agresivnost će biti zagusena, a vasim zilama teći će priličan slobodnjački duh. Neki od vas istrazivati će i granice dokle mogu ići u vezi sa partnerom.

Razdoblje vladavine Ovna i početak proljeća donijeti će opće teskoće u drustvu na svim područjima, pa će vam snaga i čistoća vase ljubavi praktički biti glavni oslonac uz pomoć kojega ćete prolaziti te napete dane. I inače je dobro u proljeće biti zaljubljen, kada se budi priroda i kada zilama poteku novi sokovi, prepuni adrenalina i pozitivnih hormona. Ono sto ste mozda pogrijesili moći ćete popraviti početkom travnja, jer od 31.okujka vas vladar okreće svoju putanju i kreće unatrag. Iako ste vi kao znak poznat da lako ulazite i jos lakse izlazite iz svih situacija, ipak nije lose ponovo sagledati neke okolnosti ako vam se za to pruzi prilika. Barem ćete o svemu moći dobro razmisliti, zar ne?! Sredinom travnja imate ćete i dosta dobre poslovne prilike, a kako će se to odraziti na kvalitetu ljubavnih veza ostaje da se vidi. Zadnje dane u travnju i prvih dana svibnja u vama će vreti kao u loncu, oko vaseg vladara naći će se Jupiter, Mjesec, Mars i Venera, pa će tu biti zbilja svačega na ljubavnom planu, ali najizglednija je ili nova ljubav ili snazno učvrsćivanje postojeće. Ukoliko planirate vjenčanje, ili barem vjeridbu, a mozda i zajedničko putovanje, bilo sto od toga, nastojte to planirati za taj tjedan, iako će intenzivna ljubavna idila trajati sve do konca svibnja i jos se protegnuti u lipanj, dok je Sunce u vasemu znaku. Po svemu sudeći, mnogima od vas smijesi se zaista prekrasno ljubavno proljeće, nakon čega će se situacija smiriti i stabilizirati tijekom čitave prve polovice ljeta.

Ukoliko u ljeto udjete zaljubljeni, odolijevati ćete izazovima i vasa će ljubavna inspiracija nepresusno trajati čitav srpanj, a ukoliko pad u srpanj udjete kao slobodnjak, pruziti će vam se prilike za brojne ljetne avanture koje ćete, nadamo se, iskoristiti do maksimuma. Kolovoz u vas zivot unosi novu romantiku, a prve dane rujna preporučujemo vam opći odmor od svega prije ulaska u jesen. Ukoliko niste u vezi, tesko da ćete neku i započeti dok traje razdoblje od konca kolovoza do konca rujna.

Tijekom vladavine Vage, vasa će ljubav biti na kusnjama, morati ćete aktivno dokazati ljubav svome partneru, a najveći dio listopada i prvi dani studenoga donijeti će vam i neke patnje i razočarenja, iako se Blizanci u stabilnim vezama ne trebaju previse bojati za opstanak svoje veze. Za vrijeme vladavine Strijelca i prema koncu godine ljubavni zanosi će se hladiti, a mnoge veze bivati na kusnjama. Ulazak u Novu godinu za neke od vas značiti će i prekid ljubavi. Povoljni dani za ljubav su upravo danas i sutra na Valentinovo, te čitavo razdoblje od 26.travnja do 28.svibnja. Dani od 27.srpnja do 8.kolovoza biti će zgodni za ljetne avanture, a svoju ljubav imati ćete prilike dokazati i oko 8/9.listopada.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document