Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

RAK (23.6.-23.7.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Valentinovsko jutro započeti će s pozicijom Mjeseca upravo u vasem znaku. To će značiti da ćete biti puni romantike i sa visokim očekivanjima od voljene osobe. Jao njemu ili njoj ako ne zadovolji vasa očekivanja, jer ćete tada ući u stanje nezadovoljstva, iako tome mozda i nema pravog razloga, ali vama bas i ne trebaju razlozi kada se prepustite svojem romantičnom zanosu.Kako je vas vladar Mjesec jedno izrazito brzokretajuće nebesko tijelo, tesko je po njemu donositi zaključke o vasim ljubavnim usponima i padovima, ali ipak bi mogli reći da će vam sredina ozujka biti vrlo povoljna za ljubav, no to je tek uvod u pravu romantiku koju mozete očekivati tijekom travnja i prvih dana svibnja. Naravno, u tom razdoblju biti će i tezih dana, ali općenito čeka vas lijepo ljubavno proljeće koje će značajno kompenzirati teske poslovne dane. Dobra ljubavna situacija protegnuti će se sve do posljednjih dana svibnja, nakon čega počinje jedno teze razdoblje u kojemu bas neće biti romantike, razumijevanja, pa ni iskrenosti izmedju vas i vaseg partnera.

Razdoblje vladavine vaseg znaka biti će obiljezeno utjecajem velikog kardinalnog kriza koji će vas dosta iscrpiti na svim područjima, pa stoga tesko mozete očekivati da će vas drzati ljubavni zanos i inspiracija, ali zato će prostora za flert i avanture biti koliko zelite. U tim okolnostima neke će trajne i čvrste veze dozivjeti dane svoga iskusenja. Sve je to praktički blaga uvertira u ono razdoblje kada u vasemu znaku bude boravio Mars kada će se ponovo aktivirati brojni teski aspekti, a to će biti izmedju 01.kolovoza i 16.rujna. Naravno da će u tim danima biti i posve dobrih dana za ljubav i romantiku, ali opći je dojam da ćete se morati baviti i mnogim drugim prioritetima, osim samom ljubavlju.

Onima koji uspjesno prebrode to razdoblje nasmijesiti će se nova ljubavna čarolija sredinom rujna koja će potrajati do konca mjeseca, da bi već sredinom listopada ponovo doslo do nesporazuma na partnerskoj osnovi, ali isto tako i mnogo ljubavne igre i izazova. Prostora za njeznu romantiku bas i neće tada biti, ali zato će utoliko vise u zraku strujati snazan erotski naboj kojega će opet svatko iskoristiti na svoj najbolji način. Ta napetost potrajati će sve do 05.studenoga nakon čega će se prilike smiriti. Posljednji mjesec u godini biti će jako dobar za sve zaljubljene Rakove.

Povoljni dani za ljubav su Valentinovo, kao i čitav svibanj, te prvi dani lipnja, od čega osobito 31.svibnja kada će na snaznome polozaju biti u konjunkciji Mars, Venera, Mjesec i Merkur. Razdoblje od 01.do 15 rujna takodjer će biti dobro, kao i sam dan 20.rujna. Dani izmedju 10 i 15.prosinca biti će vam takodjer dobri.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document