Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

LAV (24.7.-23.8.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Danas na Valentinovo biti ćete raspolozeni bas kako treba, pravilno dozirajući odnose seksipila i romantike prema voljenoj osobi, a već sutra u vasemu znaku biti će Mjesec koji će vas nagnati na preispitivanje svojih ljubavnih stavova. Obzirom da je Sunce, vas vladar u Vodenjaku, bilo bi bolje da to preispitivanje bude sto kraće, ili da ga uopće ne bude, jer postoji mogućnost da ćete nepotrebno uvrijediti voljenu osobu svojim sumnjama kojima u principu ipak nema mjesta.

Čitavo razdoblje vladavine Riba biti će vise naklonjeno duhu avanturizma nego romantične ljubavi, ali zato vas u proljeće čeka prava ljubavna renesansa. Ove se godine naime, u svibnju dogadja jedna rijetka situacija da se u tijesnoj konjunkciji nalaze zajedno Sunce, Mjesec, Mars i Venera kao glave planete osobnog muskog i osobnog zenskog načela. Kako je Sunce vas vladar, zajamčeno vam je pravo prekrasno ljubavno proljeće kakvo se rijetko vidja. U isto to vrijeme poslovni horoskop većini znakova, pa ni vama nije bas dobar ni naklonjen i zato je veoma vazno da dobro funkcionira ljubav, jer će ljubav i povjerenje izmedju vas i vaseg partnera biti glavna uzdanica uz pomoć koje ćete prebroditi sve krize koje vas ove godine čekaju.

Razdoblje vladavine Blizanaca nećete bas biti orni za veliku romantiku, vise bi se moglo reći da će vam na umu biti prolazne avanture i zabava, a početak razdoblja Raka, odnosno koncem lipnja ponovo će vam trebati dobar odnos s partnerom i ljubavna čarolija da vas podigne iz poslovnih problema u koje ćete upasti.

Od 17.srpnja pa sve do sredine rujna uz vase će Sunce biti tijesno priljubljena Venera. To ne znači toliko njeznu romantiku, koliko znači da ćete se osjećati uglavnom dobro po svim pitanjima, a najvise upravo na ljubavnom planu. I inače je to vase intenzivno razdoblje, a čarolija mora i sunca uvijek jako djeluju na vas. Ipak, nećete biti imuni ni na signale drugih osoba koje primate, tako da će se neki od vas tijekom ljeta uistinu zaljubiti i veoma čvrsto vezati sa partnerom, mozda i za čitav zivot.

Konac rujna i početak listopada opet nosi povoljno vrijeme za avanture, a onda dolazi razdoblje kada ćete vi morati pruzati oslonac svome partneru, sto je opet potpuno u redu. Mozda će nekima od vas to malo teze pasti, jer će Mars koji će se nalaziti u vasemu znaku poticati vas egotrip na negativno djelovanje, ali sjetite se kako je vama vas partner ovoga ljeta pruzao podrsku. Sad je vrijeme da mu vratite dio toga duga.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document