Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

DJEVICA (24.8.-23.9.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Iako o blagdanu Valentinova imate svoje misljenje biti ćete dovoljno lukavi i mudri da se prilagodite čaroliji i počastite voljenu osobu svojim dobrim raspolozenjem. Najbolje je da svoj odnos prema ovom blagdanu sakrijete iza osmijeha i mirisnih svijeća i odglumite romantiku koju mozda i ne osjećate. Od 22.2. pa sve do 10.3. Vas će se vladar Merkur nalaziti u Ribama. Obzirom na snazne aspekte jakih nebeskih tijela moguće je da ćete krivo protumačiti odredjene signale koje Vam salje interesantna osoba. To nuzno ne znači da od ljubavi ne znači nista, već bi to značilo da dobro promislite sto ćete i kako ćete nastupiti jer jedna pogresno izgovorena riječ moze umanjiti Vase ljubavne sanse. Sredinom ozujka Vas će se vladar nalaziti u Ovnu gdje će ga zateći snazno polozeni Jupiter. To bi u svakom pogledu trebalo donijeti sreću i rast ljubavne inspiracije a moguć je i početak neke nove ljubavne veze. Lijep aspekt sa Venerom i Marsom ukazuje na to da ćete ovo razdoblje biti zaljubljeni ili barem na to da će razumijevanje s partnerom teći dobro i nesmetano.

Na ljubavnom planu uslijediti će kratko zatisje da bi već od 10.4. pa sve do konca svibnja bili upleteni u veoma intenzivne relacije sa voljenom osobom jer će Vas vladar čitavo to vrijeme biti okruzen mnostvom veoma snaznih planeta medju kojima se ističu Sunce, Mars i Venera. Naravno da će u tim danima biti uspona i padova ali općenito moze se reći da Vas očekuje veoma intenzivno proljeće. Neke će se veze učvrstiti a mnogi od Vas bi mogli u ovome razdoblju zavrsiti pred oltarom. Ukoliko ste slobodna Djevica, bilo bi steta da ovakvo pozitivno razdoblje ne iskoristite na način da se vezete za interesantnu osobu kako bi u punini uzivati u ovome proljeću. Naime rijetke su prilike da nam zvjezdano nebo u najzaljubljenijem mjesecu u godini, svibnju, namjesta takve planetarne tranzite koji omogućavaju potpuno uzivanje u ljubavi.

Kroz veći dio lipnja nastupiti će ljubavno zatisje u kojemu prilike za vise kratkih avantura neće nedostajati. Djevice u stabilnim vezama imati će čvrstu podrsku svojega partnera sto će im na teske opće aspekte jako mnogo značiti na čitavo razdoblje lipnja i srpnja kada će nebo obiljeziti tezak kardinalni kvadrat koji će nam svima na poslovnom i financijskom planu zagorčati zivot. U takvim okolnostima dobro je imati nekoga na koga se mozemo osloniti.

Sve do konca srpnja Vas vladar biti će upleten u tzv. konfiguraciju Velikog magičnog pravokutnika sto će pak značiti da Vas čeka vrlo kvalitetno ljeto u kojemu neće nedostajati prostora za toplu ljubav i prave uzitke sa partnerom. Naravno da će slobodne Djevice imati dosta prilike za lude avanture u toplim ljetnim noćima. Sredinom kolovoza osjetit ćete u sebi ljubavni izazov i vjerojatno neke stvari morati objasnjavati svome partneru. Trudite se biti uvjerljivima jer postoje snazne planetarne sile koje utječu na manjak povjerenja izmedju Vas i Vaseg partnera.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document