Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

VAGA (24.9.-23.10) - LJUBAVNI HOROSKOP
U praznik ljubavi usli ste pod utjecajem teskih aspekata, koji će doduse potrajati svega nekoliko dana, ali utjecati će na vas bas sada ka da to ne bi trebalo. Medjutim zato i imamo partnere da nas izvuku iz teskih situacija, a ova će godina itekako obilovati razdobljima u kojima ćete se imati prilike oduziti svome partneru za sve ono sto bi on ovih dana trebao uraditi za vas.

Od 20.veljače, pa sve do konca mjeseca primati ćete lijepe aspekte planeta prema vasoj vladarici Veneri i ukupno gledano, bilanca ovog mjeseca biti će pozitivna. Poneseni takvom inspiracijom ući ćete u razdoblje vladavine Riba, pri čemu je moguće da će vas zanijeti neka ljubavna priča ili situacija, te ćete uslijed konjunkcije Venere i Neptuna, mozda malo napuhati značaj signala koje vam salje interesantna osoba koja bi se mogla pojaviti na ljubavnom horizontu.Druga polovica travnja biti će jako zgodna za sve vidove avanturizma, pa ako niste u takvoj poziciji da morate paziti na vjernost i reputaciju, bilo bi steta da se ne prepustite uzivanjima. Mozda će vas slijediti neki glasić o tome, ali sve u svemu, to će samo doprinijeti vasem imidzu kao osobe.

Čitav svibanj trebao bi biti jako povoljan za ljubav, uslijed djelovanja snaznog stelija najvaznijih planeta, medju kojima je i vasa vladarica Venera. To je dakle ono glavno razdoblje u ovoj godini kakvo se ne pruza uvijek. Zato bi bilo zbilja dobro da budete zaljubljeni, a ako slučajno to niste, imati ćete prilike za početak krasne ljubavne veze. Neki od vas će se u ovome periodu i vjenčati.

Tijekom lipnja biti ćete pomalo frivolni i raspolozeni za flert i neće vam bas biti za produbljivanje relacija sa partnerom, a neke veze neće ni izdrzati te vruće lipanjske dane. Koncem lipnja velika je mogućnost iznenadnog zaljubljivanja. Gotovo čitav srpanj i kolovoz biti ćete raspolozeniji za ljetnu avanturu, nego za ljubav, a u rujan ćete ući smireni i puni ljubavne inspiracije.

Od 09.listopada do 02.studenog Venera će boraviti u Škorpionu, uslijed čega će vas čekati uobičajeno tesko razdoblje nakon kojega imate čitavu zimu prema koncu godine za oporavak i popravljanje odnosa sa partnerom.
Povoljni dani za ljubav su: 27.veljače, 06. i 07.ozujka, sv i dani od 10.svibnja do 5.lipnja, 10.srpnja, razdoblje od 03.do 18.rujna, razdoblje od 04.do 14.prosinca.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document