Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

ŠKORPION (24.10.-22.11.) - LJUBAVNI HOROSKOP
Postoji vrlo velika vjerojatnost da će vas ponijeti ljubavna inspiracija Valentinova i da ćete ovaj predivni blagdan dočekati u zagrljaju voljene osobe. Istina je doduse da ste uslijed tijesne veze Marsa i Neptuna malo pod dojmom ruzičastih naočala, ali to je u ovome trenutku najmanje bitno ako se vi zbog toga dobro osjećate.

Od 23.veljače do 02.travnja vas vladar Mars biti će u Ribama, sto znači da će vasa uobičajena duboko kontrolirana emotivna dubina malo popustiti, ali isto tako da je pred vama period u kojemu ćete se traziti na vise načina, bivati u nedoumicama i ljubavnim zabludama. Moguće je da ćete biti pomalo nemoralni ili ćete dobiti neke nemoralne ponude. Kako bilo da bilo, dosade za vas na ljubavnom planu neće biti.

Od 05.travnja, pa sve do sredine mjeseca nad vasim će vladarima djelovati vrlo snazni aspekti Urana i Lilith, tako da ni u tome razdoblju nije realno za očekivati da ćete podići razinu romantičnog nadahnuća. Ali će zato svibanjska čarolija obilato nadoknaditi sve te ljubavne nervoze i propustene prilike iz prvog dijela proljeća. U tim danima biti ćete ljubljeni i zaljubljeni, pokazati ćete snagu svoje istinske emotivnosti svojemu partneru koji će zahvalno primati sve ono sto ste mu u stanju dati, a vi mozete dati uistinu jako mnogo. To povoljno razdoblje potrajati će do 08.lipnja. nakon čega slijedi predah u kojemu ćete stabilizirati svoju vezu, ili se pak odmoriti od svih veza i pripremiti svoje snage za ljetno nadahnuće.

Tijekom lipnja taj će duh avanturizma u vama postupno i stalno rasti, da bi kumulirao oko sredine srpnja nakon čega slijedi jedno teze razdoblje kada će vas vladar biti u njemu nenaklonjenom Raku. Za to vrijeme moguće su razne varijante, mogući su i snazni pokusaji da ostvarite kvalitetnu relaciju u vezi, ali isto tako postoje i tenzije koje će rusiti svaki vas pokusaj u tom smislu. Drzimo vam fige da izdrzite sva ta srpanjska i kolovoska iskusenja.

Od sredine rujna početi će povoljnije razdoblje i čitava jesen trebala bi vam nadoknaditi na emotivnom planu sve ono sto vam je srpanj i kolovoz uskratio. Tijekom listopada u vasem će znaku boraviti Venera sto neće bas izgraditi romantiku, ali će doprinijeti vasem seksipilu, a isto tako mozete računati na dobar studeni, te većinu dana do konca godine. Prilika za zaljubljivanje biti će dovoljno, iako je ovo, sve u svemu, jedna izazovna godina pred vama, ponajvise zbog snaznog polozaja Plutona u Jarcu.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document