Untitled Document

Flamania: Horoskop, Tarot Vjerovanja i Vještine

Pogledajte našu stranicu na kojoj možete pronaći sve o: Životni Horoskop, Mjesečni Horoskop, Godišnji Horoskop 2014, Ljubavni Horoskop 2014, Kineski Horoskop, Numerologija, Gatanje iz kave, Sanovnik, Značenje Imena, Sretni Broj, Proročanstva, Ljubavni Horoskop, Alternativna Izlječenja, Vjerovanja, Indijski Horoskop, Keltski Horoskop...

Ljubavni Horoskop:

STRIJELAC (23.11.-21.12) - LJUBAVNI HOROSKOP
Konkretno na sam dan svetog Valentina nećete bas osjećati pun ljubavni zanos, ali ćete biti raspoloteni za flert i avanturu, pa i to predstavlja dobar temelj da dan u pogledu razmjenjivanja njetnosti i signala s partnerom ne prodje bez dogadjaja.

Takav će biti čitav idući mjesec dana i praktički tek 14.ozujka za vas započinje jedna fina romantična priča obiljezena sekstilom Venere i vaseg vladara Jupitera. Osim tog impulsa, ostatak razdoblja do svibnja neće obiljeziti neka veća dogdjanja, osim povremenih tranzita Mjeseca koji će nakratko djelovati na vasu ljubavnu rutinu.

Pravi zaplet počinje s prvim danom svibnja, kada ćete i vi poput svih drugih znakova osjećati izraziti emotivni naboj koncentracije brojnih planeta upravo oko vaseg vladara. Dapače, ne samo da ćete osjetiti, već ćete često biti i glavni akter oko kojega se i dogadjaju sva zbivanja.

Vi ste poznati kao znak slobode i općenito prati vas glas sa ne volite duboko vezivanje u ljubavne relacije, ali kako bilo da bilo, tijekom ovog svibnja mogli bi debelo demantirati takve glasine o vama. Ne moramo posebno isticati da će neki od vas stati i pred oltar upravo u ovome razdoblju. Na dan 05.lipnja vas vladar napustiti će Ovna da bi mu se vratio tek pri koncu godine. Kako je taj prolazak kroz Ovna izuzetno brz za sporo nebesko tijelo kao sto je Jupiter, ovog proljeća osjećati ćete se kao da morate trčati za dogadjajima na svim područjima, pa tako i na ljubavnom planu. Tek će ljeto donijeti stabilizaciju po tim pitanjima, ali ljeto nije vrijeme kada bi većina znakova osjećala u sebi ljubavno nadahnuće, osim ako tu ne računamo snazne erotske naboje. Razdoblje boravka Marsa u Raku za vas će na svu sreću proći dosta neutralno, pa ćete uspjeti očuvati vasu nedodirljivost i slobodu djelovanja na brojnim područjima, pa tako i u ljubavi.

Od sredine kolovoza prema koncu rujna stvari se počinju ponovo zakuhavati. U tim danima pruziti će vam se prilika da popravite odnose sa voljenim osobama, odnosno da započnete s novom vezom, sve u ovisnosti od vaseg općeg ljubavnog statusa. Posto će od sredine rujna Jupiter krenuti retrogradno, sve sto vam se bude zbivalo u prvoj polovici rujna, imati će svoju reprizu kroz listopad. Od 03.studenog u vasem će znaku boraviti Venera pa bi to donekle moglo utjecati na vas ljubavni zivot, doduse vise u vidu flerta nego istinske romantične inspiracije.

Dosljedno sebi, uz male uspone i padove dočekati ćete i konac godine, u najčesćem broju slučajeva kao slobodni Strijelac.

<< Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sljedeća >>

Untitled Document

Untitled Document